Atletico Madrid şampiyon oldu mu? 2020-2021 La Liga şampiyonu kim oldu?

La Liga'da şampiyon belli oldu. 2020-2021 yılı La Liga şampiyonu için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Real Madrid ile Atletico Madrid arasında geçen kıyasıya yarış son buldu. Peki Atletico Madrid şampiyon oldu mu?

Atletico Madrid şampiyon oldu mu, La Liga şampiyonu kim oldu?  İspanya'da La Liga'nın 2020-2021 şampiyonu Atletico Madrid oldu. 38. hafta karşılaştığı Valladolid'i 1-0'dan geri gelerek 2-1 yapan Atletico Madrid şampiyonluğa 86 puanla ulaştı.

ATLETİCO MADRİD ŞAMPİYON OLDU MU?

La Liga'da Real Madrid ve Barcelona ile kıran kıran bir şampiyonluk mücadelesi veren Atletico Madrid, son haftada zafere ulaştı.

La Liga'nın son haftasında Valladolid'e konuk olan Atletico, geriye düştüğü maçta rakibini 57'de Correa ve 67'de Luis Suarez'in golleriyle 2-1 mağlup etti.

Bu sonuçla puanını 86'ya yükselten Atletico, Villarreal'i 2-1 yenen Real Madrid'in 2 puan önünde zafere ulaştı.

EN GOLCÜ İSİM SUAREZ

Barcelona'da istenmediği için olaylı bir şekilde ayrılan ve Juventus'un kapısından dönen Luis Suarez, Atletico Madrid formasıyla ligde çıktığı 32 maçta 21 gol atıp 3 de asist yaparak takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu.

Atletico Madrid şampiyon oldu mu? 2020-2021 La Liga şampiyonu kim oldu? ile ilgili etiketler La Liga atletico madrid şampiyon oldu mu la liga şampiyonu kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.