Atletico Madrid ile Juventus 2-2 berabere kaldı!

Atletico Madrid ile Juventus ilk yarıda kalecileri geçemedi ama ikinci yarıdaki futbolla izleyenlere şölen yaşattı. Juventus 2-0 öne geçse de Atletico pes etmeyerek 90. dakikada 2-2'yi bulmayı başardı.

Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda Atletico Madrid ile Juventus karşı karşıya geldi. Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanan müthiş çekişmeye sahne oldu ve Atletico Madrid’in beraberlik golü son dakikada geldi.

Gecenin en önemli maçlarından olan mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı.

48. dakikada ise Cuadrado ceza sahası dışından şık bir gol atarak Juventus’u 1-0 öne geçirdi. Dakikalar 65’i gösterdiğinde Juventus, Matuidi ile farkı 2’ye çıkarmayı başardı.

Bu golden 5 dakika sonra ise Atletico Madrid’i umutlandıran gol geldi. 70. dakikada Savic duran topta ileri çıkarak skoru 2-1’e getirdi. Dakikalar 90’ı gösterdiğinde yine duran toptan golü bulan Atletico Madrid oldu. Bu kez sahneye çıkan Herrera oldu ve maçın skorunu 2-2 olarak ilan etti.

Milli futbolcumu Merih Demiral ise yedekler arasında yer alarak süre bulamadı.

Atletico Madrid, 1 Ekim’de Lokomotiv Moskova ile deplasmanda; Juventus ise sahasında Bayer Leverkusen ile karşılaşacak.

 

Atletico Madrid ile Juventus 2-2 berabere kaldı! ile ilgili etiketler Juventus UEFA Şampiyonlar Ligi Atletico Madrid
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.