Atletico Madrid, Fenerbahçe'nin gözdesi Luis Suarez'in ayrılığını resmen açıkladı

Süper Lig'de bu sezonu ikinci tamamlamak isteyen Fenerbahçe, gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başladı. Sezon bitimiyle birlikte yeni hocasını açıklaması beklenen sarı-lacivertlilerde, teknik direktörün ardından transfer çalışmalarına ağırlık verilecek. Yıldız bir golcüyü Fenerbahçe'ye getirmek isteyen Ali Koç ve yönetiminin, Luis Suarez ile ilgilendiği iddia edilmişti. Bu sırada Atletico Madrid'den yapılan Suarez açıklaması da taraftarları heyecanlandırdı.

Atletico Madrid, Eylül 2020'de Barcelona'dan 7 milyon Euro bonservisle kadrosuna kattığı Luis Suarez'e veda ediyor. İspanyol devi, yıldız forvet ile Hector Herrera'nın gelecek sezon takımda olmayacağını açıkladı.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

35 yaşındaki golcü, Atletico'nun Metropolitano Stadı'nda konuk ettiği Sevilla maçında son kez taraftarların önüne çıktı ve Madrid ekibine veda etti. İspanyol ekibi, daha önce Radamel Falcao'ya da verilen özel bir plaketi düzenlenen törenle Suarez'e takdim etti.

FENERBAHÇE İDDİASI

Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızla ilgilendiği Fenerbahçe'ye yakın kaynaklar tarafından gelen haberler arasında. Başkan Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde UEFA yetkilileriyle görüşmek için gittiği Madrid'de Uruguaylı santrfor Luis Suarez'in menajeri ile de buluştuğu ve koşulları masaya yatırdığı iddia ediliyor.

Kariyerinde Ajax, Liverpool ve Barcelona gibi Avrupa devlerinin formasını giyen, sayısız kupa ve bireysel başarı elde eden Suarez, son olarak formasını giydiği Atletico'da çıktığı 81 maçta 34 gol, 6 asistle skora katkı sağladı.

Atletico Madrid, Fenerbahçe'nin gözdesi Luis Suarez'in ayrılığını resmen açıkladı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig İspanya La Liga Atletico Madrid Luiz Suarez
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.