Atletico Madrid: 1 - Leicester City: 0 maçın özeti ve goller!

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalde Atletico Madrid evinde Leicester City'i konuk etti. Atletico Madrid - Leicester City üstün bir oyun ortaya koydu. Bu önemli maçın özetini SuperHaber.tv'de bulabilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Atletico Madrid evinde Leicester City'i konuk etti. İspanyol ekibi mücadeleden Griezmann'ın penaltı golü ile 1-0 galip ayrıldı ve rövanş mücadelesi öncesi avantajı elde etti. Bu önemli maçın geniş özetini ve golleri haberimizde.

İspanyol ekip Atletico Madrid, Vicente Calderon'da ağırladığı İngiliz Leicester City'yi, Antoine Griezmann'ın 28. dakikada penaltıdan attığı golle devirmeyi başardı. İngiliz ekibi güçlü rakibi karşısında etkili bir görüntü sergileyemedi.

(ÖZET) ATLETİCO MADRİD - LEİCESTER CİTY MAÇ SONUCU: 1-0

MS Karşılaşma sona eriyor. Maçın sonucu: Atletico Madrid: 1 - Leicester City: 0

89' Bu dakikada Atletico Madrid takımı gole yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından çekilen şut defansın son anda araya girmesi ile engelleniyor. Şutu çeken isim Koke

sdflkjhusbdjklsdAf

77' Leicester City takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Jamie Vardy çıkıyor ve yerine Islam Slimani oyuna giriyor.

72' Atletico Madrid takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Atletico Madrid adına Diego Godin kullanacak.

67' Atletico Madrid takımından Juanfran sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.

56' Leicester City takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Kasper Schmeichel geçiyor.

55'BlockedShotRobert Huth altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.

55' Leicester City takımı Riyad Mahrez ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Riyad Mahrez tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.

49' Leicester City takımında Yohan Benalouane hakem Jonas Eriksson tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

45' Hakem müsabakanın ilk yarısını bitiriyor

45'Shinji Okazaki ile Saul Niguez arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Shinji Okazaki.Orta yuvarlağa yakın bir bölgede Atletico Madrid takımı oyuna başlayacak.

36' Leicester City takımının yarı alanın ortalarında kaleye uzak sayılabilecek bir mesafede kazanılan serbest vuruşu Leicester City adına Kasper Schmeichel kullanacak.

30' Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Christian Fuchs ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
28'YellowLeicester City takımında Marc Albrighton, sarı kart görüyor.

28' GOOOLL!! Antoine Griezmann penaltıdan attığı golle takımını öne geçiriyor.

27' PENALTI! Leicester City takımında Marc Albrighton faul yapıyor. Ceza sahası içerisinde faul yapılan oyuncu Antoine Griezmann.

25' Leicester City takımı Riyad Mahrez ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören birnoktadan Riyad Mahrez tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.

13' Ceza sahası içinde topla buluşan Fernando Torres, sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor, kaleci Kasper Schmeichel kurtarıyor.

4' Atletico Madrid adına şanssız an Koke tarafından yapılan vuruş direkten dönüyor

3' Leicester City takımı Jamie Vardy ile gol fırsatını değerlendiremiyor. Ceza sahası sol iç çaprazında Jamie Vardy tarafından çekilen şut auta gidiyor.

2' Orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Atletico Madrid adına Gabi kullanacak.

1' İlk düdük çalıyor ve maç başlıyor.

İŞTE 60 SANİYEDE GECENİN GOLLERİ

İLK 11'LER:

Atletico Madrid'in ilk 11'i: Oblak, Juanfran, Godin, Savic, Filipe, Gabi, Koke, Saul, Carrasco, Griezmann, Torres

Leicester City'nin 11'i: Schmeichel, Simpson, Benalouane, Huth, Fuchs, Drinkwater, Ndidi, Mahrez, Albrighton, Okazaki, Vardy

ATLETİCO MADRİD VE LEİCESTER CİTY ÇEYREK FİNALE NASIL GELDİ?

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasında D Grubu'nda mücadele eden Atletico Madrid Bayern Munih'i geride bırakarak 5 galibiyet 1 mağlubiyet ile lider tamamlamıştı. Atletico gruptaki tek mağlubiyetini Bayern Munih'e karşı almıştı.

Atletico Madrid son 16 turunda ise Alman ekibi Bayer Leverkusen ile karşı karşıya geldi. ilk maçı deplasmanda 4-2 kazanan İspanyol ekibi ikinci maçta rakibiyle 0-0 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final'e kaldı.

Geçen sezon İngiltere Premier Lig'de tarih yazarak şampiyon olan ve bu sezon tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden Leicester City G Grubunu lider tamamlayarak bir üst tura yükselmişti.

Leicester City 2. tur maçında ise Sevilla'yı yenerek çeyrek finale yükseldi.

Atletico Madrid: 1 - Leicester City: 0 maçın özeti ve goller! ile ilgili etiketler Atletico Madrid Leicester City canlı izle maçını canlı izle tivibuspor izle
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.