Atlas Üniversitesi nerede?

2020-2021 eğitim öğretim yılında güçlü bir kadroyla öğrencilere kapılarının açacak Atlas Üniversitesi'nin nerede olduğu merak ediliyor.

2020-2021 eğitim öğretim yılında öğrencilere kapılarının açacak olan Atlas Üniversitesi geri sayıma başladı. Akademik personel içinde öğretim üyesi alımı yapacağını duyuran Atlas Üniversitesi'nin nerede ve sahibinin kim olduğunu merak edilenler arasında yer aldı.

İçerisinde Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Merkezini de barındıracak olan Atlas Üniversitesi, 22 yıl bir tecrübeye sabit olan ve 1998 yılında kurulan Medicine Hastanesi'nin desteğini arkasında bulunduruyor.

ATLAS ÜNİVERSİTESİ KİMİN?

İstanbul Atlas Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Medicine Hospital Yönetim Kurulu Başkanı olan Dr. Yusuf Elgörmüş'ün sahibi olduğu Atlas Üniversitesi, İstanbul'un Kağıthane ilçesinde yer almaktadır.

YUSUF ELGÖRMÜŞ KİMDİR?

1968 yılında Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde dünyaya gelen Yusuf Elgörmüş, 1992 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları dalında uzmanlığını aldı ve onun ardından da özel bir hastanede Yenidoğan Yoğun Bakım sorumlusu olarak görev yaptı.

1997-2000 tarihleri arasında Bağcılara iki özel hastane kazandıran Dr. Elgörmüş, aynı hastanelerin Kuruculuğunu ve Başhekimliğini de üstlendi. 2000 yılından sonra İstanbul Medicine Hospital’i kuran Dr. Elgörmüş, halen İstanbul Medicine Hospital’in Yönetim Kurulu Başkanlığını ve Başhekimliğini yürütmekte olan Elgörmüş, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Atlas Üniversitesi nerede? ile ilgili etiketler atlas üniversitesi yusuf elgörmüş
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.