Atiye ne zaman başlayacak? Beren Saat'in yeni dizisinin görüntüleri!

Atiye ne zaman başlayacak? Beren Saat'in başrolünde yer alacağı Netflix yapımı dizi Atiye'den ilk kare geldi. Netflix Türkiye'nin paylaşımında dizide rol alan oyuncular yer aldı. Dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu. Peki Beren Saat'in yeni dizisi Atiye ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde...

Atiye ne zaman başlayacak? Netflix'in ikinci Türk projesi Atiye’nin çekimleri başladı. Netflix Türkiye Atiye’den ilk kareyi paylaştı.Dizinin oyuncu kadrosunda ise Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun gibi isimler yer alıyor. Peki Beren Saat'in yeni dizisi Atiye ne zaman başlayacak? Merak edilen detaylar haberimizde...

Atiye ne zaman başlayacak? Beren Saat'in yeni dizisinin görüntüleri!

Netflix'in ikinci Türk projesi Atiye’nin çekimleri İstanbul’da başladı.Dizinin boşrolünde ise Beren Saat yer alıyor.

 Dizi başta Göbeklitepe olmak üzere Güneydoğu Anadolu’nun çeşitli şehirlerinde çekimleri yapılacak.

Netflix Türkiye Atiye'den ilk kareyi paylaştı. Dizinin oyuncu kadrosunda Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova ve Tim Seyfi de rol alacak.

Sekiz bölümden oluşan gizem-drama türündeki dizi OG Medya tarafından Onur Güvenatam’ın yaratıcılığında hayata geçirildi.

Projenin yapımcılığını ise Alex Sutherland üstleniyor. Jason George ve Nuran Evren Sit’in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan ve Gönenç Uyanık yer alıyor.

 BEREN SAAT KİMDİR?

Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne ve İntikam gibi pek çok başarılı projede yer alan Beren Saat 26 Şubat 1984 tarihinde, Ankara’da doğdu. Saat'in Babası Hüseyin Avni Saat, annesi emekli öğretmen Ayla Saat.

Ünlü oyuncu İlk ve orta dereceli öğrenimini Ted Ankara Koleji’nde tamamlandı.

Üniversite eğitimini Başkent Üniversitesi'nde yaptı.

Üniversitede okuduğu sırada başvurduğu Türkiye’nin Yıldızları televizyon programından olumlu cevap aldı. Programa katılan saat, yarışmayı ikinci olarak bitirdi. Yarışmayı gerçekleştiren ekip arasında bulunan yönetmen Tomris Giritoğlu’nun kardeşi, Saat’in yeteneklerinden kardeşine bahsetti ve böylece Beren Saat için şöhretin kapıları aralanmış oldu.

 

 

Atiye ne zaman başlayacak? Beren Saat'in yeni dizisinin görüntüleri! ile ilgili etiketler Beren Saat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.