Atiye dizisi Melisa Şenolsun sevişme sahnesi izle!

Atiye dizisi Melisa Şenolsun sevişme sahnesi izle! Netflix'in yeni dizisi Atiye, ilk bölümüyle izleyenlerin beğenisine sunuldu. Uzun süredir ekranlarda görmediğimiz Melisa Şenolsun, Cansu karakterine hayat veriyor. Melisa Şenolsun ile Metin Akdülger'in sevişme sahneleri sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Sevenleri o görüntüleri araştırmaya başladı. İşte Atiye dizisi Melisa Şenolsun sevişme sahnesi izlemek için detaylar haberimizde...

Atiye dizisi Melisa Şenolsun sevişme sahnesi izle! Yayınlanan ilk bölümüyle sosyal medyanın en çok konuşulan konusu olmayı başaran Atiye dizisi, bu hafta yeni bölümleriyle izleyenlerin karşısına çıktı. Dizide Cansu karakterine hayat veren Melisa Şenolsun ile Metin Akdülger arasında yaşanan sevişme sahneleri büyük merakla takip ediliyor. Melisa Şenolsun'un sevişme sahneleri araştırılmaya başlandı. İşte Atiye dizisi Melisa Şenolsun sevişme sahnesi izlemek için detaylar haberimizde...

Başrollerinde Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger ve Melisa Şenolsun’un rol aldığı, Netflix'in ikinci orjinal Türk dizisi 'Atiye'nin ilk sezonu izleyiciyle buluştu.

Atiye dizisi Melisa Şenolsun sevişme sahnesi izle!

'Atiye'nin deli dolu kardeşi 'Cansu' karakteriyle izleyicilerin karşısına çıkan Melisa Şenolsun, ablasını hem çok seven hem de onun yanında silik kalmaktan sıkıntı duyan genç bir kadını oynuyor.

Atiye dizisi Melisa Şenolsun sevişme sahnesi izle! - Resim : 2

Herkesin yardımına koşan Cansu, büyük bir hata yapıyor ve ablası Atiye'nin nişanlısıyla birlikte oluyor.

Atiye dizisi Melisa Şenolsun sevişme sahnesi izle! - Resim : 3

Dizide İstanbullu bir ressamı canlandıran Beren Saat ile Metin Akdülger'in dikkat çeken sahnesinin ardından bir diğer cesur sahne Melisa Şenolsun'a ait.

Atiye dizisi Melisa Şenolsun sevişme sahnesi izle! - Resim : 4

Şenolsun, başarılı oyunculuğunun yanı sıra dizideki cesur sahneleriyle de çok konuşulacağı benziyor.

Netflix platformunda yayınlanan 'Atiye''nin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor.

23 yaşındaki güzel, geçtiğimiz haftalarda ABD'in Los Angeles şehrinde düzenlenen 2. Hollywood Türk Filmleri Festivali'nde tercih ettiği cesur kıyafetiyle adından söz ettirmişti.

Atiye dizisi Melisa Şenolsun sevişme sahnesi izle! - Resim : 5

Yeşil saten bir elbise tercih eden genç oyuncu, derin dekoltesi ile sosyal medyada gündem olmuş ve takipçilerini ikiye bölmüştü.

Şenolsun'un bazı takipçileri kıyafete hayran kalırken, bazıları da fazla açık bularak eleştirdi. Genç oyuncunun vücudundaki dövmeler de dikkat çekmişti.

Netflix’in telifli yayını olduğu için görüntüleri yayınlayamıyoruz

Atiye dizisi Melisa Şenolsun sevişme sahnesi izle! ile ilgili etiketler Netflix Melisa Şenolsun Atiye melisa şenolsun sevişme atiye dizisi sevişme sahnesi atiye dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.