Atina'da ortalığı karıştıran protesto: Yunanistan'ı Türkiye yönetiyor

Yunanistan'ın başkenti Atina'daki parlamento binası önünde gerçekleşen bir protesto ortalığı karıştırdı. üzerinde "Yunanistan'ı Türkiye yönetiyor" yazılı bir kamyoneti parlamento binası önüne çeken bir kişi aracı patlatacağı yönünde tehditler savurdu. Olay sonrası harekete geçen güvenlik güçleri protestocuyu gözaltına aldı.

Atina'da parlamento binasının önünde "Yunanistan’ı Türkiye Yönetiyor" yazılı bir kamyonet ortalığı birbirine kattı. Parlamento binası önüne gelen bir Yunan, Yunanistan güvenlik güçlerini alarma geçti.

Atina'da ortalığı karıştıran protesto: Yunanistan'ı Türkiye yönetiyor

Atina’da bulunan Parlamento binası önünde yer alan Meçhul Asker Anıtı'nın hemen yanına bir kişi, LPG’li kamyonetini yanaştırdı. Üzerinde "Yunanistan'ı Türkiye yönetiyor. Evimi Türkler tutuyor" yazılı aracını parlamento binasının önüne çeken adam, aracını havaya uçuracağı yönünde tehditler savurdu.

Atina'da ortalığı karıştıran protesto: Yunanistan'ı Türkiye yönetiyor - Resim : 2

PSİKOLOJİK SORUNLARI VAR

Güvenliği alarma geçiren araca, Yunan polisleri müdahale etti. 58 yaşındaki şahsın psikolojik sorunları bulunan bir çiftçi olduğunu söylenirken, adam gözaltına alındı.

Yapılan incelemelerde araçta patlayıcı madde bulunmadı. Kalamata kentinde yaşadığı tespit edilen çiftçinin aracında bir adet havalı tabanca bulundu. Araç çekici yardımıyla meydandan kaldırıldı.

 

Atina'da ortalığı karıştıran protesto: Yunanistan'ı Türkiye yönetiyor ile ilgili etiketler Yunanistan Atina protesto Türkiye kamyonet
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.