Atilla Taş'tan Kaftancıoğlu'na sert sözler: Nefret ediyorum hepinizden

Son olarak İBB Başkanı İmamoğlu'nun Karadeniz gezisine davet edilmediği için isyan eden Atilla Taş'tan yeni bir çıkış geldi. Sosyal medyada bir sohbet odasında CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na yüklenen Taş, "Sırf AK Parti’den üç tane oy kapabilmek için ki kapamayacaksınız, atmadığınız takla kalmadı. CHP kadar kendi tabanına nankör bir parti daha görmedim. Nefret ediyorum artık hepinizden" ifadelerini kullandı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na Habertürk yazarı Nagehan Alçı ile aynı karede poz verdiği için sert tepki gösteren Atilla Taş, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na da sert sözlerle yüklendi. Twitter'da bir sohbet odasında konuşan Taş, "Ben sizin evrensel değerlerinizi kabul etmiyorum. Ben hiç bir zaman evrensel değer görmedim. CHP olarak bana sırt döndünüz. CHP olarak korkak partisiniz. Sırf AK Parti’den üç tane oy kapabilmek için ki kapamayacaksınız, atmadığınız takla kalmadı. CHP kadar kendi tabanına nankör bir parti daha görmedim. Nefret ediyorum artık hepinizden" dedi.

Cebindeki parayla CHP'li belediyenin kendisine salon vermediğini iddia eden Atilla Taş, "Paramızla salon alamazken Nagehan'ı otobüse alıp bir de başkanınıza poz verdirtiyorsunuz. Nefret ediyorum hepinizden artık. 3 sene kim kiraladı bilmiyorum." şeklinde konuştu.

 

Atilla Taş'tan Kaftancıoğlu'na sert sözler: Nefret ediyorum hepinizden ile ilgili etiketler Atilla Taş Canan Kaftancıoğlu CHP
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.