Atilla Taş tutuklandı mı? Neden gözaltına alındı? Son dakika Atilla Taş gözaltında

Atilla Taş neden gözaltına alındı? Atilla Taş cezasının infazı için gözaltına alındı. Son dakika detayları ise vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Atilla Taş neden gözlatına alındı?

Atilla Taş neden gözaltına alındı?  Gündemde araştırılan konular arasında biri ise Atilla Taş2ın neden gözlatına alındığı merak ediliyor.  Atilla Taş cezasının infazı için gözaltına alındı. Peki Atilla Taş neden gözlatına alındı?

Atilla Taş tutuklandı mı? Neden gözaltına alındı? Son dakika Atilla Taş gözaltında

FETÖ'yü öven ve destekleyen mesaj ve açıklamaları nedeniyle uzun süre cezaevinde tutuklu kalan Atilla Taş, daha sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Taş, cezasının infazı için bugün tekrar gözaltına alındı...

ATİLLA TAŞ

Atilla Taş, 4 Şubat 1975’te Ceyhan, Adana’da dünyaya geldi. Hayatının ilk yıllarında annesinin Almanya’ya gitmesi üzerine anneannesi tarafından büyütüldü. İlkokul ve ortaokulu Ceyhan’da, liseyi İstanbul’da Davutpaşa’da tamamladı. Lise eğitiminin üçüncü sınıfında ailesi İstanbul’dan Mersin’e taşınma kararı aldı; 1991’de burada İlkay Sarıköse ile evlendi. 1992’de ilk çocuğu Sezen doğdu. Manisa ve Hakkari’de zorunlu askerlik yaptıktan sonra şarkıcılık yapmak amacıyla İstanbul’a döndü. Burada ekonomik zorluklarla karşı karşıya kaldı ve bu süreçte evliliği sonlandı.

İstanbul’da Erol Köse ile tanıştıktan sonra 1998’de Köse’nin yapım şirketinden ilk albümü Kırmızılım’ı piyasa sürdü ve bu albümdeki “Ham Çökelek” şarkısıyla gündeme gelerek ünlendi. Sonraki yıl Star TV dizisi Zilyoner’de Zülküf rolünü canlandırdı. 2000’de ABD’ye giderek New York Film Akademisi’nde sinema ve televizyon eğitimi aldı. Aynı sırada müzikal kariyerine de devam ederek Emmilenyum (2000), Pembeli (2001) ve Kınalı Kuzum (2004) albümleriyle ülkedeki popülerliğini devam ettirdi. Bu albümlerden sonra ünü giderek azaldı ve 2007’deki Bir Atilla Taş Albümü ile 2009’daki Çikolata çalışmaları müzik listelerine giremedi.


2010’ların başında Kanal 7’de Taş Devri programını sundu ve Show TV’deki Ben Burdan Atlarım yarışmasında yer aldı. Ekim 2012’de PSY’ın dünya çapında listelere giren “Gangnam Style” şarkısının “Yamyam Style” adındaki parodisini yayımladı

Atilla Taş tutuklandı mı? Neden gözaltına alındı? Son dakika Atilla Taş gözaltında ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.