Atilla Taş cami kinini böyle kustu!

Her fırsatta Milli değerlere ve Türkiye'ye yönelik skandal açıklamalarda bulunan Atilla Taş bu sefer Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın "Camisi olmayan mahalle kalmamalı." sözlerinden rahatsız oldu.

Ümraniye’de cami açılışına katılan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Camisi olmayan mahalle kalmamalı” açıklamasından rahatsız olan Atilla Taş sosyal medya üzerinden skandal bir paylaşımda bulundu.

"CAMİSİ OLMAYAN MAHALLE KALMAMALI"

Ümraniye’de cami açılışına katılan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, “Camisi olmayan mahalle kalmamalı” dedi. Erbaş, gençlerin de camiye alıştırılması gerektiğini dile getirdi.

ATİLLA TAŞ RAHATSIZ OLDU

Şarkıcı Atilla Taş, Başkan Erbaş'ın sözlerine sosyal medya hesabından yaptığı, "Tabi. Sizin sürekli çoğalan kadrolarınıza ve şişen bütçelerinize cami lazım. Okul, hastane, fabrika zaten gereksiz şeyler. Yetmez, her eve bir cami olmalı! Cumadan cumaya da dolmalı" gibi skandal ifadelerin yer aldığı paylaşımla tepki verdi.

İSTİKLAL'DEKİ PATLAMA SONRASI DA HADDİNİ AŞMIŞTI

Geçmişte çok sayıda provokasyona imza atan Atilla Taş, İstiklal'de meydana gelen terör saldırısının arından attığı tweetle de büyük tepki toplamıştı.

Patlamanın ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Atilla Taş, ''Bu filmi daha önce de görmüştük sanki!'' halkı provoke etmeye kalktı.

 

Atilla Taş cami kinini böyle kustu! ile ilgili etiketler Atilla Taş Ali Erbaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.