Atilla Szalai, Fenerbahçe’ye veda mı edecek?

Fenerbahçe’nin Macaristanlı oyuncusu Atilla Szalai için İngiltere Premier Lig ekibi sarı-lacivertli takıma teklif verdi. ‘Szalai takımdan ayrılacak mı?’ soruları cevap arıyor. İşte konu ile ilgili detaylar…

Yaz transfer döneminde kendisine birçok teklif gelmesine rağmen Fenerbahçe'de kalan Atilla Szalai, devre arası veda edebilir.

Sarı-lacivertli ekiple 2025 yılına kadar sözleşmesi olan 24 yaşındaki stoper ile İngiltere Premier Lig ekiplerinden Aston Villa ve Everton'un ilgi duyduğu belirtildi.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Atilla Szalai için Aston Villa'nın Fenerbahçe'ye 18 milyon Euro  önerdiği iddia edildi.

Sözleşmesinin bitmesine 3 sene kalan Szalai için en az 25 milyon Euro değer biçen yönetimin İngiliz ekibinden fiyatı biraz daha arttırmasını talep etti.

Devre arasında gelebilecek teklifleri değerlendirmesi beklenen Szalai'nin Avrupa'da oynamak istediği öğrenildi.

Atilla Szalai, Fenerbahçe’ye veda mı edecek?

ATİLLA SZALAİ İÇİN SON KARAR JESUS'TA

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un ilk 11'de şans verdiği Szalai için yönetimin beklentilere uygun teklif gelmesi durumunda son karar için Portekizli hocaya danışacağı belirtildi.

Jesus'un onay vermesi durumunda Macaristanlı oyuncu Aston Villa'ya transfer olacak.

2020-2021 sezonu devre arasında Apollen Limassol'dan 2.20 milyon Euro bedelle transfer edilen Szalai, 79 maçta görev aldı ve 5 gol 2 asistlik katkı sağladı.

Atilla Szalai, Fenerbahçe’ye veda mı edecek? ile ilgili etiketler Fenerbahçe Atilla Szalai
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.