Talat Papatya: Aleyhimize ciddi hakem hataları yapıldı

Süper Lig’in 5. haftasında evinde Fenerbahçe’ye 3-2 kaybeden Göztepe, maçın hakemi Atilla Karaoğlan'ı hedef alan açıklamalar yaptı. İzmir'deki maçın ardından Fenerbahçe teknik direktörü Erol Bulut ve futbolcuların eleştirilerinden nasibini alan Karaoğlan, Sarı-Kırmızılılar'ı da memnun edemedi.

Göztepe başkan vekili Talat Papatya, 3-2 kaybettikleri Fenerbahçe maçında kendileri aleyhine ciddi hakem hatalarının yapıldığını ifade etti. Papatya, “Yediğimiz ilk golde Fenerbahçeli Ozan Tufan’ın oyuncumuz Halil’e bariz faulü var. Pozisyonun ardından Fenerbahçe’ye penaltı çalındı.

Yediğimiz ikinci golde de top kornere değil auta gitti. Hakem korner pozisyonundan emin olamadı. Vücut dili dahi emin olmadığını gösteriyordu. Yan hakem de tereddüt etti. Kurallar şunu söylüyor: ‘Kornerden emin değilseniz, aut kararı vereceksiniz.’ Ne olduğu belli olmayan kararla kalemizde golü görüyoruz. Topun kornere çıkıp çıkmadığından emin değilseniz inisiyatif alamazsınız” diye konuştu.

FAULE MARUZ KALAN BİZİM OYUNCUMUZ

Maç içinde Obinna Nwobodo ve Ozan Tufan arasındaki mücadelede yine Göztepe’nin aleyhine karar verildiğini anlatan Papatya, “Faula maruz kalan yine bizim oyuncumuz oluyor, ancak kartı Nwobodo görüyor. Gustavo’nun bariz iki kart görmesi gereken pozisyon var. Oyuncumuzun ayağına basıyor ve sadece birinde sarı kart görüyor. Toplam 21 faul yapılmış ve bunun 8’i bizim aynı oyuncumuza. Attığımız ikinci golde ise hakem 2 dakika orta sahaya gelmedi. Rakip takım, ‘Biz yendiğimiz maçta dahi hakemi eleştiririz’ algısı yapıyor. Biz Göztepe Spor Kulübü olarak genç ve yeni hakemlerimizi destekliyoruz. Ancak genç hakemlerimiz bu çarpık ve bozuk düzene uymasın” yorumunu yaptı.

Talat Papatya: Aleyhimize ciddi hakem hataları yapıldı ile ilgili etiketler Göztepe Fenerbahçe Atilla Karaoğlan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.