Atılan havai fişekler askeri kışlada yangın çıkarttı

Tüm uyarılara rağmen yurttan asker uğurlama görüntüleri gelmeye devam ediyor. İstanbul'da asker uğurlaması yapan bir grup tarafından atılan havai fişekler askeri kışlada yangın çıkmasına neden oldu. Öte yandan 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda asker uğurlayan bir grupsa tüm uyarılara rağmen meşale yaktı.

Yasaklandığı halde asker uğurlaması yapan bir grup Maltepe'de araç trafiği durdurarak havai fişek attı. Bazı havai fişeklerin cadde üzerindeki Küçükyalı İkmal Maliye Eğitim Merkezi arazisine düşmesiyle yangın çıktı. Alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, yangına müdahale etti. Kışlada çıkan yangın mahalle sakinleri tarafından cep telefonu kameralarına kaydedildi. Bölgeye gelen polis ekipleri yaptıkları incelemeler sonucunda cadde üzerinde kullanılmış havai fişek kutusu buldu. Bölgedeki kameraları inceleyen polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

OTOGARDA MEŞALE YAKTILAR

15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda asker uğurlayan bir grup meşale yaktı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yasak olmasına rağmen bir grup 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda bu akşam da asker uğurlaması yaptı. Gruptakilerden bazıları meşale yakarak, asker uğurladı.

Atılan havai fişekler askeri kışlada yangın çıkarttı ile ilgili etiketler Yangın Maltepe asker uğurlaması

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.