Atiba'dan Kanada Milli Takımı'ndaki hocasına Beşiktaş ricası

Kasımpaşa maçında uzun yolculuktan etkilenmemek için Kanada Milli Takımı'ndan affını isteyen ve İstanbul'a dönen Atiba Hutchinson antrenmana çıktı. 38 yaşındaki yaşayan efsane, milli takım hocasını "Beşiktaş'ın kritik bir maçı var. Şampiyonluğa koşuyoruz. Milli takım kampından erken ayrılmam gerekiyor" sözleriyle ikna etti.

Beşiktaş, Süper Lig’in 32. haftasında pazar günü Kasımpaşa ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kanada Milli Takımı'ndan dönen Atiba Hutchinson takıma katıldı.

Milli takıma giden futbolculardan Cenk Tosun ile Dorukhan Toköz'de koronavirüs tespit edilmişti. Kartal'ın asist kralı Rachid Ghezzal ise milli takımda sakatlandı. Cezayir'in Gambiya ile 3-3 berabere kaldığı maçta ayak bileğine darbe alan yıldız ismi Kasımpaşa maçında oynamama ihtimali bulunuyor. 28 yaşındaki sağ açık menajeri aracılığıyla "iyiyim" mesajı gönderse de durumu cuma günü belli olacak. Yıldız isim oynayacak durumda olsa bile sarı kart cezalısı...

Siyah-Beyazlılar'ın bir diğer kanat oyuncusu Ajdin Hasic ise dün Bosna Hersek'in Karadağ ile oynadığı U-21 maçında dizine darbe aldı ve sahayı sedyeyle terk etti.

Atiba'dan Kanada Milli Takımı'ndaki hocasına Beşiktaş ricası

Kanada'nın yaşayan efsanesi Atiba Hutchinson, 5-1 kazandıkları Bermuda maçının ardından Kanada Teknik Direktörü John Herdman'dan aldığı özel izinle İstanbul'a geri dönmüştü. Jetlag olmak istemeyen ve Kasımpaşa maçına tam hazır olmak isteyen 38 yaşındaki orta saha oyuncusunun bu fedakarlığı yönetim ve teknik heyeti sevindirdi.

Kanada'da kalan Cyle Larin ise Cayman Adaları'nı 11-0 yendikleri maçta 1 gol daha attı.

Atiba'dan Kanada Milli Takımı'ndaki hocasına Beşiktaş ricası ile ilgili etiketler Beşiktaş Atiba Hutchinson
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.