Atiba'nın 3 asisti FIFA'nın gündeminde!

Beşiktaş'ın 38 yaşındaki yaşayan efsanesi Atiba Hutchinson, 3-0'lık Aytemiz Alanyaspor maçında yaptığı 3 asistle tarihi bir performansa imza attı. Kanadalı yıldızın bu performansı FIFA'nın gözünden kaçmadı...

Beşiktaş'ın 3-0'lık Aytemiz Alanyaspor galibiyetine Atiba Hutchinson damgasını vurdu. 38 yaşındaki orta saha oyuncusu yaptığı 3 asistle FIFA'nın bile gündemine girdi.

Siyah-Beyazlılar'ın 1-0 mağlup olduğu Kasımpaşa maçında sergilenen kötü futbol taraftarı tedirgin etmişti. Atiba ise maçtan sonra "Dağılmayacağız. Şampiyonluğu ne kadar istediğimizi göstereceğiz" demişti. Kanada Milli Takımı'ndan Beşiktaş için izin alıp erken dönen yaşayan efsane, 3 gol attırdığı maçla tarihi performanslardan birine daha imza attı.

FIFA'nın resmi Twitter hesabı yaptığı Atiba paylaşımında, "Ahtapotların okyanustaki en yaratıcı canlılar arasında olduğunu söylüyorlar. Asistlerle bir hat-trick, 'Ahtapot'un neden Boğaziçi'nin en yaratıcıları arasında olduğunu bir kez daha gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Atiba Hutchinson bu sezon 29 maçta 4 gol, 8 asistle oynuyor. Yıldız isim maçın ardından şunları söyledi: "Bugün iyi bir gündü hepimiz için... Özellikle benim için; 3 asist yaptım. Takım arkadaşlarımın bitiriciliği bugünü anlamlandırdı. Agresiftik, 3 puanı çok istedik. Kasımpaşa performansımızı çok konuştuk kendi aramızda. Kesinlikle bizim oyunumuz o değildi. Bunun kabul edilemez bir performans olduğunu söyledi hocamız. Biz de ona hak verdik." 

Atiba'nın 3 asisti FIFA'nın gündeminde! ile ilgili etiketler Beşiktaş Atiba Hutchinson Aytemiz Alanyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.