Atiba futbolu bırakıyor mu? Fikret Orman açıkladı...

Atiba futbolu bırakıyor mu? Beşiktaş'ın emektar futbolcusu Atiba Hutchinson, ilerleyen yaşına rağmen takımın en iyilerinden biri olmaya devam ediyor. Beşiktaş'ta oldukça başarılı yıllar geçiren Atiba'nın sezon sonunda futbolu bırakacağı ve Beşiktaş teknik kadrosuna dahil olacağı iddia edilmişti. Dün gerçekleştirdiği basın toplantısında bu iddiaları destekler nitelikte cümleler kuran Fikret Orman'ın açıklamalarının ardından 'Atiba Futbolu bırakıyor mu?' sorusu yeniden akıllara geldi.İşte detaylar

Atiba futbolu bırakıyor mu? Beşiktaş'ın 36 yaşındaki deneyimli futbolcusu Atiba Hutchinson, ilerleyen yaşında rağmen üst düzey performans göstermeye devam ediyor. Tam bir profesyonel olan Atiba, Fikret Orman'ın da gözleri arasında yer alıyor. Geçtiğimiz haftalarda verdiği röportajda futbolu bırakmayı düşündüğünü ancak Beşiktaş'tan gitmek istemediğini belirten Atiba Hutchinson'a bir destekte Başkan Fikret Orman'dan geldi. Orman, dün gerçekleştirdiği basın toplantısında Atiba'nın teknik kadroya katılacağını belirtti. Peki Atiba futbolu bırakıyor mu? Beşiktaş'ta kalacak mı? Detaylar haberimizde...

Atiba futbolu bırakıyor mu? Fikret Orman açıkladı...

ATİBA FUTBOLU BIRAKIYOR MU?

beIN Sports mikrofonlarına konuşan Fikret Orman, Atiba Hutchinson'ın gelecekte de kulüpte kalacağını söyleyerek, "Atiba ile konuştuk. Futbolu bıraktıktan sonra idari ya da teknik kadromuzda yer alacak. Kendisi ve ailesini çok seviyorum. O da Beşiktaş ailesinin bir parçası." sözlerini kullandı.

Beşiktaş'taki 6. sezonunu geçiren 36 yaşındaki Kanadalı futbolcunun mevcut sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

ATİBA HUTCHİNSON KİMDİR?

1983 yılında Ontario'da doğan Atiba Hutchinson, orta saha mevkisinde forma giyen Trinidad ve Tobago asıllı Kanadalı millî futbolcudur. Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ta ve Kanada millî takımında forma giymektedir.

2013-2014 sezonunda Türkiye Süper Lig takımlarından Beşiktaş'a transfer oldu.

Atiba futbolu bırakıyor mu? Fikret Orman açıkladı... ile ilgili etiketler Fikret Orman Atiba
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.