Athena Gökhan ve Gülben Ergen de 'Evet' mi dedi?

Anayasa değişikliği referandumuna sayılı günler kala sosyal medyada 'Evet/Hayır' tartışması yaşanıyor

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen'in başkanlık referandumu için başlattığı "Evet" kampanyası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Rıdvan Dilmen'in video mesajı kısa sürede "viral" olurken, ünlü spor adamına, Arda Turan, Burak Yılmaz, Murat Boz, Alişan ve Ece Erken'in de aralarında bulunduğu çok sayıda isimden destek mesajları geldi.

Ayrıca, çığ gibi büyüyen "Evet" kampanyasına çok sayıda siyasetçi de katıldı.

MUHALİF MEDYADA ATHENA GÖKHAN VE GÜLBEN ERGEN MESAJLARI GÜNDEM OLDU

‘Evet-Hayır’ tartışmalarına, sosyal medyadaki muhalif kanat ile muhalif medya ise iki ünlü ismin mesajlarıyla katıldı.

Muhalifler "Evet" kampanyasına, Athena Gökhan ve Gülben Ergen'den "Atatürk fotoğraflı yanıt geldiğini" savundu.

Sözcü gazetesi, Sol haber, ODA TV, T24 gibi muhalif medya kuruluşları, iki ünlü sanatçının son sosyal medya paylaşımlarını zorlama yorumlarla; "Athena Gökhan'dan Murat Boz'a 'evet' tepkisi", "Athena Gökhan ve Gülben Ergen'den manidar paylaşımlar", "Athena Gökhan ve Gülben'den manidar yanıt" şeklinde okurlarına duyurdu.

Hatta daha da ileri giderek, Athena Gökan'ın "O Ses Türkiye" programınında iki ay önce seslendirdiği "İzmir Marşı", referandunda 'Evet' diyeceğini açıklayan Murat Boz'a "yanıt verildiği" şeklinde çarpıtıldı.

ATHENA GÖKHAN VE GÜLBEN ERGEN ATATÜRK PAYLAŞIMLARI İLE "EVET" Mİ DEMEK İSTEDİ?

Bu zorlama ve çarpıtma haberlere biz de SuperHaber olarak bir katkı sunmak istedik.

Eğer yeteri kadar "zorlanırsa", Athena Gökhan ve Gülben Ergen'in Atatürk fotoğraflı paylaşımlarından, referandumda "Evet" oyu kullanacakları anlamı da çıkartılabilir.

Referandum konusunda hiçbir açık mesaj içermeyen, söz konusu paylaşımlar "Atatürk fotoğraflı yanıt" yerine "Atatürk fotoğraflı destek" şeklinde de değerlendirilebilir.

Şöyle ki; Cumhuriyet gazetesi yazarı Nuray Mert, geçtiğimiz günlerde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Mustafa Kemal'e benzetmiş, "Sadece partinin ve liderinin adı ve meşrebi farklı, olay bundan ibaret" diye yazmıştı.

Bu nedenle; "Hayır" cephesinde yer alan muhalif medyanın zorlama yorumlarına benzer bir değerlendirme ile, "Athena Gökhan ve Gülben Ergen'in, Nuray Mert'in bu yazısının hemen ardından Erdoğan'a benzetilen Atatürk'ün fotoğrafını paylaşmaları, "Evet" oyu kullanacaklar" şeklinde yorumlandı." çıkarımı yapılabilir. / SuperHaber

Athena Gökhan ve Gülben Ergen de 'Evet' mi dedi?

Athena Gökhan ve Gülben Ergen de 'Evet' mi dedi? - Resim : 2

Athena Gökhan ve Gülben Ergen de 'Evet' mi dedi? ile ilgili etiketler Gülben Ergen Atatürk Erdoğan Rıdvan Dilmen Murat Boz Athena Gökhan referandum evet hayır
GÜNÜN VİDEOSU

Tesla karşıtları Berlin'de Tesla fabrikasına saldırı başlattı!

Tesla karşıtları Almanya'daki Tesla fabrikası Giga Factory'ye saldırı başlattı.