Athena Gökhan O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? Yerine kim gelecek?

Athena Gökhan, 5 yıldır yer aldığı O Ses Türkiye programı jüriliğinden ayrıldığını açıkladı. Gökhan Özoğuz'un açıklaması ise vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Günün aranan konuları arasında Gökhan, O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? sorusu yer aldı. Peki Athena Gökhan O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? Neden ayrıldı? Gökhan neler söyledi? Yerine kim gelecek? Detaylar haberimizde...

Athena Gökhan O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? 5 yıldır O Ses Türkiye'de jüri üyeliği yapan Gökhan Özoğuz ayrıldığını açıkladı. TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programında 5 yıldır jüri üyeliği yapan Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz yeni sezonda 'O Ses Türkiye’de yer almayacağını duyurdu. Peki Athena Gökhan O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? Neden ayrıldı? Gökhan neler söyledi? Yerine kim gelecek? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Athena Gökhan O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? Yerine kim gelecek?

V8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye programında 5 yıldır jüri üyeliği yapan Athena Grubu'nun solisti Gökhan Özoğuz yeni sezonda 'O Ses Türkiye’de yer almayacağını duyurdu.

O SES TÜRKİYE’DE YER ALMAYACAĞIM

Sevenlerine kötü haber veren ünlü şarkıcı şu açıklamayı yaptı: 'Beni çok heyecanlandıran bir proje ile eş zamanlı olarak başlayacak yeni albümün kayıtları ve en önemlisi sizlerle konserlerde daha çok buluşabilmek için bu sene, 5 yıl boyunca keyifle yaptığım O Ses Türkiye’de yer almayacağım.

Başta Acun ve Esat olmak üzere tüm Acun Medya ekibine, jürideki arkadaşlarıma ve bana 5 yıl boyunca müzikal olarak büyük deneyim yaşatan yarışmacı dostlarıma teşekkür ediyorum.'


GÖKHAN ÖZOĞUZ KİMDİR?

Gökhan Özoğuz, 11 Ekim 1976'da İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Aslen Gaziantepli olan Gökhan Özoğuz küçük yaşlarda müzikle ilgilenmeye başlayarak gitar çalışmalarına başlamıştır. Athena grubunun solisti olan Gökhan Özoğuz'un ikiz kardeşi Hakan Özoğuz'da aynı grup da gitar çalmaktadır.

Athena grubu, 2004 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi "For Real" adlı şarkıyla temsil ettiler. Bu şarkı 195 puanla dördüncü oldu ve o zamana kadar Türkiye'nin Eurovision tarihinde en fazla puan alan şarkı oldu.

2006 yılında ikiz kardeşi ile Hakan ile Londra'ya müzik eğitimi almaya giden Gökhan Özoğuz, Tv8'de yayınlanan O Ses Türkiye isimli müzik yarışmasında 5 yıl boyunca jüri üyeliği yapmıştır. 2012 yılında Melis Ülken ile evlenmiş ve Ayşe Derya adında bir kızı ve ikizleri vardır.

ALBÜMLERİ
One Last Breath (1993)
Holigan (1998)
Tam Zamanı Şimdi (2000)
Mehteran Seferi (EP) (2001)
Her Şey Yolunda (2002)
US (2004)
Athena (2005)
İT (EP) (2006)
100 Şerefli Yıl (EP) (2007)
Pis (2010)
Altüst (2014)

YER ALDIĞI FİLMLER
O Şimdi Asker (Athena Gökhan)
O Şimdi Mahkum (Athena Gökhan)
Tramvay (film) (Gökhan)
Tatlı Kaçıklar (Konuk oyuncu)

 

Athena Gökhan O Ses Türkiye'den ayrıldı mı? Yerine kim gelecek? ile ilgili etiketler O Ses Türkiye Athena Gökhan ayrılıyor mu yerine kim gelecek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.