Ateşli sahneleri nedeniyle terk edilen Dilan Çiçek Deniz'in yeni aşkı!

Rol aldığı 'Çukur' dizisindeki ateşli sahneleri nedeniyle terk edilen Dilan Çiçek Deniz, kısa sürede yeni aşka yelken açtı. Dilan, oyuncu Furkan Andıç'la yakalandı.

Show TV'de yayınlanan ve reyting rekorları kıran 'Çukur' dizisinin 'Sena'sı, 2014 Miss Turkey ikinci güzeli Dilan Çiçek Deniz, 1 ay önce 2 yıllık aşkı Okan Can Yantır'dan ayrılmıştı.

Neden olarak dizide Aras Bulut İynemli ile oynadığı ateşli sahneleri gösterilmişti.

SABAHA KADAR SARMAŞ DOLAŞ...

İddialara göre, Dilan Çiçek Deniz önceki akşam Emirgan'daki kulüp Gizli Kalsın'da arkadaşları ile eğleniyordu. Geç saatlerde Kanal D'deki 'Meryem'in 'Savaş'ı Furkan Andıç geldi. İkili önce sohbet, sonra sabaha kadar sarmaş dolaş dans etti. Ayrılırlarken yine görüşmek için sözleştiler ve birbirlerine telefon numaralarını verdiler.

surpriz-yakinlasma--10470919

Ateşli sahneleri nedeniyle terk edilen Dilan Çiçek Deniz'in yeni aşkı! ile ilgili etiketler Dilan Çiçek Deniz Çukur Furkan Andıç Sevgili meryem samimi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.