Ateşkes bozuldu: Ermenistan dün geceden beri iki cepheden ateş açtı!

Ermenistan, uğradığı Karabağ hezimetinden sonra hem içeride hem dışarıda toparlanamazken, yaşadıkları kriz saldırganlık olarak kendini dışa vuruyor. Azerbaycan'ın kuzeybatısında gerçekleşen çatışmanın sabahında bir çatışma da Türkiye sınırındaki Sederek'te yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde Azerbaycan askerlerinin devriyesi sırasında karşılaştıkları ve yasadışı şekilde Azerbaycan topraklarında bulunan Ermeni askerlerini tekme tokat döverek sınırın Ermenistan tarafına yolladıkları görüntüler sosyal medyanın gündemine oturmuştu. 

Ermenistan'ın kışkırtmalarının sonu gelmiyor. 

Ermenistan askerlerinin sınırda ateşkesi bozarak Azerbaycan askerlerinin bulunduğu İstisu ve Ağdam köyündeki mevzilere ve Azerbaycan'a bağlı Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'nin Sederek bölgesine ateş açtığı bildirildi.

DÜN GECE AĞDAM'A SALDIRDILAR

Ateşkes bozuldu: Ermenistan dün geceden beri iki cepheden ateş açtı!

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, 16 Temmuz yerel saatle 20.00’den başlayarak 22.30’a kadar Azerbaycan-Ermenistan sınırına yakın olan Kelbecer ilinin İstisu ve Tovuz’un Ağdam köyündeki Azerbaycan mevzilerinin, Ermenistan’ın Berd ilinin Mosesgeh köyünde bulunan Ermeni askerler tarafından ateş altına alındığını belirtildi. 

BU SABAH SEDEREK'E SALDIRDILAR

Ateşkes bozuldu: Ermenistan dün geceden beri iki cepheden ateş açtı! - Resim : 2

Ayrıca bugün yerel saatle 08.30'da da Ermeni askerlerinin, Ermenistan’ın Vedi bölgesine bağlı Arazdayan köyü yakınlarındaki mevzilerden Azerbaycan’a bağlı Nahçıvan Özerk Cumhuriyeti'nin Sederek bölgesinde bulunan Azerbaycan askerlerinin mevzilerine ateş açtığı aktarıldı.

Harita'da göründüğü üzere, Sederek, Türkiye sınırlarına çok yakın mesafede. 

AZERBAYCAN MİSİLLEME ATIŞIYLA CEZALANDIRDI: ŞEHİT VEYA YARALI YOK

Ermeni askerlerinin misilleme ateşiyle susturulduğu ve Azerbaycan askerleri arasında ölen ya da yaralanan olmadığı kaydedildi.

Ateşkes bozuldu: Ermenistan dün geceden beri iki cepheden ateş açtı! ile ilgili etiketler Azerbaycan Ermenistan Taciz ateş ateşkes bozuldu misilleme
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.