Ateş ile Yangın filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi?

28 Ekim Star TV yayın akışında yer alan Ateş ile Yangın filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Ateş ile Yangın hangi kanalda? Ateş ile Yangın oyuncuları kimlerdir?

28 Ekim Star TV yayın akışında yer alan Ateş ile Yangın adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Ateş ile Yangın filmi 2012 yılında vizyona girmiştir.

Ateş ile Yangın Filminin Konusu Nedir?

Bir dükkanda vahşice bir cinayet işlenir ve dükkan sahibiyle oğlu öldürülür; Jeremy Coleman ise büyün olan bitene şahit olmuştur ve kaçabildiği kadar kaçar. Cinayetin işlenmesine neden olan suç baronu Hagan’ın aleyhinde tanıklık yapması istendiğinde, emniyet tarafından koruma programına alınır. Fakat çok geçmeden kimliği ifşa olur. Şimdi hayatını ve sevdiklerini korumak için çok daha fazla riski göze alacaktır.

Ateş ile Yangın Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: David Barett

Oyuncular: Josh Duhamel, Rosario Dawson, Bruce Willis

Tür:  Polisiye, Gerilim

Yapım Yılı: 2012 /1s 37dk

Ateş ile Yangın filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Nerede çekildi? ile ilgili etiketler Star TV Ateş ateşe ateş ile yangın filmi konusu nedir oyuncuları kim hangi kanalda izle
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.