'Ateistin tekiyim' diyen İlyas Salman vasiyetini açıkladı... Elbiseleriyle gömülmek istediğini belirtti

Ali Eyüboğlu’nun YouTube'da sunduğu Magazin Noteri programına konuk olan 71 yaşındaki Yeşilçam yıldızı İlyas Salman, Eyüboğlu'nun ''Ateist İlyas Salman'ın ailesine bir vasiyeti var mıdır?'' sorusun yanıtladı. İşte İlyas Salman'ın vasiyeti...

Hababam Sınıfı, Çöpçüler Kralı, Kibar Feyzo ve Banker Bilo gibi unutulmaz yapımlarda rol alan oyuncu İlyas Salman, konuk olduğu Magazin Noteri programında vasiyetini açıkladı. Daha önce yaptığı''Cennete ve cehenneme inanmıyorum. Ben ateistin tekiyim. Kendi yarattığım şeye tapacak kadar aptal değilim'' sözleriyle tepki çeken Salman vasiyetini duyurdu.

 
'DÜNYADAKİ KİRİMLE GİDECEĞİM'

Salman, Ali Eyüboğlu'nun "Bütün kayıtlarda ateist olduğunuz geçiyor. Ateist İlyas Salman'ın bir vasiyeti var mı?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Vasiyetim şöyle; başıma ne alevi dedesi ne sünni hocası gelecek. Ne haham gelecek ne papaz gelecek. Gelmesin dedim. Benim arkadaşlarım, yoldaşlarım toplanacaklar, türküleri, şarkıları ve şiirleriyle uğurlayacaklar. Ve yıkamayacaklar beni, dünyadaki kirimle gideceğim. Hangi elbiseyle ölmüşsem o elbiseyle gömüleceğim…"

 'Ateistin tekiyim' diyen İlyas Salman vasiyetini açıkladı... Elbiseleriyle gömülmek istediğini belirtti

''KEMAL'İN ARKASINDAN ÇOK AĞLADIM''

''Keşke Kemal Sunal ölmeseydi de ben ölseydim. O benim cenazeme gelseydi'' yorumu hakkında da konuşan Salman, ''Kemal benim hemşomdu. O Pötürgeli'ydi, ben Erguvan'lıydım. Can dostumdu. Yakındı. Can dostlarıma Şener Şen, Adile Naşit ve Ayşen Gruda da dahildi. Ben Kemal'in arkasından çok ağladım.'' ifadelerini kullandı.

'Ateistin tekiyim' diyen İlyas Salman vasiyetini açıkladı... Elbiseleriyle gömülmek istediğini belirtti

'Ateistin tekiyim' diyen İlyas Salman vasiyetini açıkladı... Elbiseleriyle gömülmek istediğini belirtti ile ilgili etiketler Ali Eyüboğlu vasiyet ilyas salman magazin noteri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.