Ateist vatandaştan 'Ateist Noel kutlamaz' pankartı

Müslümanların kutsal kabul ettiği günlerde piyasaya çıkıp, dini inançların vecibelerini eleştiren ateist çoğunluk, Hristiyanların Noel kutlamalarını benimseyip gönlünce eğleniyor. Bu durumdan rahatsız olan ateist bir vatandaş ise açtığı 'Ateist Noel kutlamaz' pankartıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Tüm tanrılara ve ruhsal varlıklara olan metafizik inançları, dinleri ve dini yaşayışları reddeden ateistlerden bazılarının, her yıl 25 Aralık tarihinde kutlanan Hz. İsa'nın doğum gününü (Noel) kutlaması sosyal medyanın gündemine oturdu. 

Ateistlerin, ülkemizde Müslümanların kutladıkları bayramlara olan tepkileri, sık sık sosyal medyada gündeme geliyor. Müslümanlara ve Müslümanlığa karşı hoşgörü göstermek yerine sürekli eleştiren ateistlerden bazılarının Noel'i kutlaması, yine kendileri gibi ateist olan bir kişinin tepkisine yol açtı. 

Üzerinde 'Ateist Noel kutlamaz' yazılı pankartla, kendi inancından olan insanlara karşı tepki koyan şahıs, her yıl olduğu gibi bu yıl da sosyal medyada çok konuşuldu. 

İşte 'Ateist Noel kutlamaz' başlıklı paylaşımlardan birkaçı;

Ateist vatandaştan 'Ateist Noel kutlamaz' pankartı

Ateist vatandaştan 'Ateist Noel kutlamaz' pankartı - Resim : 2

Ateist vatandaştan 'Ateist Noel kutlamaz' pankartı - Resim : 3

Ateist vatandaştan 'Ateist Noel kutlamaz' pankartı - Resim : 4

Ateist vatandaştan 'Ateist Noel kutlamaz' pankartı - Resim : 5

Ateist vatandaştan 'Ateist Noel kutlamaz' pankartı - Resim : 6

Ateist vatandaştan 'Ateist Noel kutlamaz' pankartı ile ilgili etiketler Müslüman Hz. İsa Sosyal Medya ateist noel
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.