Atatürk'ün uzaydan geldiğini söyleyen kadını izle!

Atatürk'ün uzaydan geldiğini söyleyen kadını izle! İzmir'de yerel bir televizyon kanalının yaptığı sokak röportajına konuşan bir kadın 'Atatürk'ün uzaylı olduğunu düşünüyorum' dedi. Video ise gündemde araştırılmaya başlandı. İşte Atatürk'ün uzaydan geldiğini söyleyen kadını izle! Detaylar haberimizde...

Atatürk'ün uzaydan geldiğini söyleyen kadını izle! İnternette bir video vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İzmir'de yerel bir kanalın muhabirinin gerçekleştirdiği sokak röportajına konuşan bir kadının söylemleri gündemde konuşuluyor. Sokak röportajına konuşan bir kadın 'Atatürk'ün uzaylı olduğunu düşünüyorum' dedi. İşte Atatürk'ün uzaydan geldiğini söyleyen kadını izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Atatürk'ün uzaydan geldiğini söyleyen kadını izle!

İzmir'de yayın yapan bir yerel televizyon kanalı, gündem ile ilgili yaptığı röportajda halktan yorum topladı.

İnsanlara 'Nasıl bir Türkiye'de yaşamak isterdiniz?' diye soran muhabirin sorusunu cevaplayan bir kadın ise 'Atatürk'ü çok özlüyorum.Onun gibi bir lider gelecek mi, gelmeyecek mi bilemiyorum. Ben onun uzaydan geldiğini düşünüyorum' dedi.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Mustafa Kemal Atatürk (19 Mayıs 1881 - 10 Kasım 1938), Türk devlet adamı, mareşal, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk cumhurbaşkanı. Laik ve milliyetçi bir ideolojisi olan Atatürk'ün politika ve teorileri Kemalizm olarak adlandırılır.

Atatürk Birinci Dünya Savaşı sırasında Osmanlı ordusuna hizmet veriyordu; Çanakkale Cephesi'nde albaylığa, Sina-Filistin Cephesi'nde ise Yıldırım Orduları generalliğine atanmıştır. Savaşın sonunda Osmanlı İmparatorluğu'nun yenilgisini takiben Türk Kurtuluş Savaşı'ndaki Türk Ulusal Hareketi'ne önderlik etmiştir. Türk Kurtuluş Savaşı sürecinde Ankara Hükûmeti'ni kurmuş, askeri eylemleriyle İtilaf Devletleri tarafından gönderilen askeri güçleri bozguna uğratmış ve Türk milletini zafere götürmüştür. Atatürk daha sonra eski Osmanlı İmparatorluğu'nu modern ve seküler bir ulus devletine dönüştürmek için politik, ekonomik, toplumsal ve kültürel reformlar başlatmıştır. Liderliği altında binlerce yeni okul inşa edildi. İlköğretim ücretsiz ve zorunlu hale getirildi. Kadınlara sivil eşitlik ve politik haklar verildi. Köylülerin sırtına yüklenen ağır vergiler azaltıldı. Türk Orduları Başkomutanı olarak Sakarya Meydan Muharebesi'ndeki başarısından dolayı 19 Eylül 1921 tarihinde "Gazi" unvanını almış ve mareşalliğe yükselmiştir. Cumhuriyet Halk Partisi'ni Halk Fırkası adıyla kurmuş ve ilk genel başkanı olmuştur. 1938 yılındaki vefatına kadar arka arkaya 4 kez cumhurbaşkanı seçilen Atatürk, bu görevi en uzun süre yürüten cumhurbaşkanı olmuştur.

Atatürk tarihte oynadığı önemli rolden dolayı pek çok yazar ve tarihçi tarafından incelenmiş ve hakkında 379 eser yazılmıştır. Bu yönüyle hakkında en çok eser yazılan ilk 100 kişi arasında yer almaktadır. Ayrıca dünyada ilk kez ve tek örnek olmak üzere, Birleşmiş Milletler'in UNESCO örgütü tarafından, kendisinin 100. doğum yılı olması sebebiyle ve tüm ülkelerin oy birliğiyle 1981 yılı "Atatürk Yılı" olarak kabul edilmiştir. Dergilerinin Kasım 1981 sayısında da, Atatürk ve Türkiye konusu ele alınmıştır.

Atatürk'ün uzaydan geldiğini söyleyen kadını izle! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.