Atatürk'ün Nutuk'u 11.5 TL, Yılmaz Özdil'in "Mustafa Kemal" kitabı 2500 TL!

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil "Atatürk" istismarını gelir kapısı haline getirdi. Yılmaz Özdil'in yeni çıkan "Mustafa Kemal" isimli kitabı 1881 adet basılarak tanesi 2500 liradan satışa sunulacak! Özdil ve yayınevinin bu satıştan 5 milyon TL, yani eski para ile 5 trilyona yakın gelir elde etmesi bekleniyor!

Kırmızı Kedi Yayınevi, Sözcü yazarı Yılmaz Özdil’in kaleme aldığı ‘Mustafa Kemal’ kitabının 2 bin 500 liraya satılacağını açıkladı! Ayrıca kitabın sadece 1881 adet basılacağı vurgulandı.

Yayınevinin Twitter hesabından yapılan duyuruda, satışın 23 Ocak’ta, Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını kaybettiği saat olan 09.05’te başlatılacağı da belirtildi.

Özdil ve yayınevinin bu satıştan 5 milyon TL'ye (eski para ile 5 trilyon) yakın gelir elde etmesi bekleniyor!

Atatürk'ün Nutuk'u 11.5 TL, Yılmaz Özdil'in "Mustafa Kemal" kitabı 2500 TL!

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ VAR

Ancak, kitabın "özel seri" olduğu ve elle ciltlendiğine vurgu yapılmasına karşın, eserin satış fiyatı vatandaşların büyük tepkisini topladı. Özdil'in Atatürk'ün ismini kullanarak zenginleşmesini eleştiren vatandaşlar sosyal medyada, Sözcü yazarını hedef alan çok sayıda mesaj paylaştı.

Sosyal medya kullanıcıları, Mustafa Kemal Atatürk'ün, Özdil tarafından bu yolla sömürüldüğünü savundu. Twitter'da #JetFadılYılmazÖzdil etiketi, Türkiye gündemine girdi.

NUTUK 11.5 TL!

Diğer yandan, Yılmaz Özdil'in "Mustafa Kemal" kitabı 2500 TL'ye satışa çıkarılırken, Mustafa Kemal Atatürk'ün bizzat kaleme aldığı ve genç nesillere miras bıraktığı kitabı "Nutuk", çeşitli kitabevlerinde 11 TL civarında fiyatlarla okurlarını bekliyor. / SuperHaber

Atatürk'ün Nutuk'u 11.5 TL, Yılmaz Özdil'in "Mustafa Kemal" kitabı 2500 TL! - Resim : 2

 

 

 SAMED KARAGÖZ 23 OCAKA DİKKAT ÇEKTİ
Milliyet Yazarı Samed Karagöz ise kitabın satışa sunulacağı 23 ocak tarihine dikkat çekerek ''1881 adeti anladık, 09:05'i de anladık, peki niye 23 Ocak bunu düşündünüz mü? Hemen söyleyeyim 23 Ocak, Bâb-ı Âli Baskını'nın yıldönümü. Hani Sadrazam Kamil Paşa'nın istifa ettirilip, İttihat ve Terakki'nin başa geçmesinin yıldönümü!'' yorumunu yaptı.

Atatürk'ün Nutuk'u 11.5 TL, Yılmaz Özdil'in "Mustafa Kemal" kitabı 2500 TL! ile ilgili etiketler Mustafa Kemal Atatürk Sözcü Yılmaz Özdil
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.