Atatürk'ün gerçek ölüm sebebini İlber Ortaylı açıkladı! Ulu Önder sirozdan mı öldü?

Tarihçi İlber Ortaylı Atatürk sirozdan mı öldü sorusunu yanıtladı. Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın Az Önce Konuştum programına katılan ünlü tarihçi Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gerçek ölüm sebebini açıkladı.

Atatürk sirozdan mı öldü sorusunu yanıtlayan Tarihçi İlber Ortaylı, Ulu Önder Mustafa Kemal'in gerçek ölüm sebebini açıkladı. Haber Global ekranlarında yayınlanan ve sunuculuğunu Candaş Tolga Işık'ın yaptığı Az Önce Konuştum programına katılan tarihçi, Atatürk'ün 83. ölüm yıl dönümüne özel soruları yanıtladı.

"O SİGARALARI İÇEN İFLAH OLMAZ"

Atatürk'ün sağlık kurallarına uymayan biri olduğunun altını çizen tarihçi İlber Ortaylı, "Atatürk'ün içkisinden ve sigarasından bahsedin. Bizim gibi plastik filtreli sigaralar içmiyor ama içiyor yani paket paket. Onu içen adam iflah olmaz." ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. İlber Ortaylı vefatının 5. yılında tarihçi Halil İnalcık'ı  anlattı - Son Dakika Haberleri

"Atatürk'ün içkisinden sigarasından bahsedin"

İlber Ortaylı, "Onu çok söylüyorlar. Şunu herkes söylüyor, Atatürk sinirli, biraz sabırsız. Doktor sevmeyen, doktora tahammülü olmayan bir hasta karakter itibariyle. Sağlık kurallarına uymuyor. Atatürk'ün içkisinden ve sigarasından bahsedin. Bizim gibi plastik filtreli sigaralar içmiyor ama içiyor yani paket paket. Onu içen adam iflah olmaz."

Atatürk'ün gerçek ölüm sebebini İlber Ortaylı açıkladı! Ulu Önder sirozdan mı öldü? ile ilgili etiketler Atatürk 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü İlber Ortaylı atatürk sirozdan mı öldü atatürkün ölüm sebebi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.