Atatürk üzerinden provokasyon yapan zanlı yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Tekirdağ’da Atatürk üzerinden provokasyon yapan zanlının yakalandığını duyurdu. Soylu, "İki gündür üstün bir teknik kullanarak yaptıkları tespit takdire değer. Türk polisi yakalar" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Tekirdağ’da Atatürk üzerinden provokasyon yapan zanlının yakalandığını açıkladı.

"TÜRK POLİSİ YAKALAR"

Bakan Soylu Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Tekirdağ’da Atatürk üzerinden provakasyon yapan zanlı yakalandı... Türk polisine koskoca bir alkış. İki gündür üstün bir teknik kullanarak yaptıkları analiz sonucu tesbit takdire değer. Türk polisi yakalar." ifadelerini kullandı.

Atatürk üzerinden provokasyon yapan zanlı yakalandı

Atatürk üzerinden provokasyon yapan zanlı yakalandı ile ilgili etiketler Süleyman Soylu İçişleri Bakanlığı Atatürk polis
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.