Son dakika... Atatürk Havalimanı'ndaki hastane çalışmaları başladı

Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atatürk Havalimanı ve Sancaktepe’deki havaalanının olduğu kısımda pandemi hastanelerinin yapılacağını duyurmuştu. Dün Sancaktepe'ye vurulan ilk kepçenin ardından, bu sabah saatlerinde çalışmalar Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait arazide başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, İstanbul'da biri Atatürk Havalimanı, biri de Sancaktepe'de olmak üzere 1000 yataklı iki hastane inşa edileceğini açıkladı.

ÇOK SAYIDA İŞ MAKİNESİ VE KAMYON

Atatürk Havalimanı'nda bulunan Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'ne ait arazide çalışmalar başladı. Çok sayıda iş makinesi ve kamyon ile çalışmalar yapılıyor.

DHA

 

 

Son dakika... Atatürk Havalimanı'ndaki hastane çalışmaları başladı ile ilgili etiketler Hastane Atatürk Havalimanı Sancaktepe
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.