Atatürk Havalimanı'nda sahibinden satılık yolcu uçağı! Fiyatı şaşırttı...

İstanbul'dan ilginç bir son dakika haberi geldi. İkinci araç satışının yapıldığı bir dijital platforma giren kullanıcılar gözlerine inanamadı. Normalde sahibinden ikinci el otomobil ve araba gibi diğer motorlu kara taşıtlarının satışının yapıldığı sitenin ilgili kategorisinde, dev yolcu uçağı ilanı verildi!

Türkiye çapında ünlü bir ikinci el ürün satışı sitesinde çok ilginç bir olay yaşandı. Platforma giren kullanıcılar gördüğü ilan karşısında şoke olurken, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan da ilan ile ilgili dikkat çeken bir görüntü geldi. Kısa sürede sosyal medyada yayılan ilanın ve görüntülerin ardından olayın gerçek olduğu ortaya çıktı. Atatürk Havalimanı ticari uçuşlara kapanmasıyla birlikte uçuş özelliğini yitirmiş büyük ve küçük gövdeli uçaklara ev sahipliği yapıyor.

600 BİN LİRADAN SATIŞA SUNULDU

Airbus A340 tipi hurda uçak, 600 bin liradan satışa çıkarıldı. İlanda, uçağın restorana çevrilebileceği, cafe, otel veya ev olarak da kullanılabileceği bilgisi yer alıyor. Pazarlıksız ve takas kabul edilmeyeceği belirtilen 1995 model uçak nakliye masrafları hariç 600 bin liradan satışa sunuldu.

İstanbul Atatürk Havalimanı'nda park halinde bulunan Airbus A340 tipi uçak, sahibi tarafından internette 600 bin liradan satışa çıkarıldı.

Atatürk Havalimanı'nda sahibinden satılık yolcu uçağı! Fiyatı şaşırttı... ile ilgili etiketler Atatürk Havalimanı uçak sahibinden
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.