Atasun Optik'ten annelerinizi özel hissettirecek güneş gözlüklerinde 50 TL indirim

Atasun Optik, Anneler Günü için özel olarak hazırladığı kampanya ile 50 TL’lik bir indirim sunuyor. Seçili güneş gözlüklerinde her 300 TL alışverişe anında 50 liralık indirim kazanma şansınız oluyor. İşte, Atasun Optik 8 Mayıs Anneler Günü indirimleri…

Her daim yaptığı müthiş kampanyalarla adından söz ettirmeyi başaran ve 44 ülkede 7.000’den fazla satış noktası bulunan Atasun Optik, 8 Mayıs Anneler Günü’ne özel güneş gözlüklerinde anında 50 TL’lik indirim fırsatı sunuyor.

Annelerinizi her bakışlarında mutlu edecek ve özel hissettirecek birbirinden farklı yüzlerce güneş gözlüğü modeli, Atasun Optik ile sizlerle buluşuyor. Hem spor hem de şık kıyafetlerle uyumu yakalayan yuvarlak, geçmiş yıllardan ilham alan ve sokak modasının tamamlayıcı parçası haline gelen retro, son zamanların favorisi köşeli, zamansız şıklığın öncüsü dikdörtgen ve kare kesimli güneş gözlükleri bu yaz annelerimizin tarzına ilham olacak modeller arasında yer alıyor.

Atasun Optik'ten annelerinizi özel hissettirecek güneş gözlüklerinde 50 TL indirim

29 Nisan ila 8 Mayıs 2022 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya doğrultusunda güneş gözlüklerinde her 300 TL’lik alışverişe 50 TL indirim fırsatı Atasun Optik mağazaları ve atasunoptik resmi internet sitesinde sizleri bekliyor olacak.

Atasun Optik'ten annelerinizi özel hissettirecek güneş gözlüklerinde 50 TL indirim ile ilgili etiketler atasun optik güneş gözlükleri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.