Ataşehir'deki korkunç kaza kamerada: Kepçe operatörü ölüme böyle gitmiş...

Ataşehir'de kepçe operatörünün ölümüyle sonuçlanan korkunç olayın görüntüleri ortaya çıktı. İş makinesinin buz kaplı çukur üzerinde ilerlediği sırada buzun kırılması ile iş makinesinin çukura düştüğü anlar kameraya yansıdı. İşte 61 yaşındaki kepçe operatörü Kadir Yaşar'ın ölümüne neden olan o korkunç anlar...

Türkiye'yi acıya boğan olay, Ataşehir'de inşaat alanında saat 09.00 sıralarında meydana geldi.

İş makinesi operatörü Kadir Yaşar, inşaat alanında aracı hareket ettirdi. İş makinesi, buz tutan su birikintisine düşerek, devrildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis sevk edildi. İtfaiye ekipleri işçiyi bulmak için çalışma başlattı.

61 YAŞINDAKİ KEPÇE OPERATÖRÜ HAYATINI KAYBETTİ

Ekiplerin çalışması sonucunda Kadir Yaşar'ın (61) cansız bedenine ulaşıldı.

Ataşehir'deki korkunç kaza kamerada: Kepçe operatörü ölüme böyle gitmiş...

İŞ MAKİNASININ ÇUKURA DÜŞME ANI KAMERADA

İş makinesinin buz kaplı çukur üzerinde ilerlediği sırada buzun kırılması ile iş makinesinin çukura düştüğü anlar kameraya yansıdı.

Görüntülerde iş makinesi buzun üzerinden ilerlediği sırada buzların kırıldığı, iş makinesinin de devrilerek içi su dolu çukura düştüğü görülüyor.

Öte yandan kazanın yaşandığı alan ve işçiyi arama çalışmaları drone ile havadan görüntülendi.

Ataşehir'deki korkunç kaza kamerada: Kepçe operatörü ölüme böyle gitmiş... - Resim : 2

 

Ataşehir'deki korkunç kaza kamerada: Kepçe operatörü ölüme böyle gitmiş... ile ilgili etiketler Ataşehir Su kepçe operatör buz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.