Ataşehir'de korkunç ölüm! Minik Zeynep 20. kattan düştü...

İstanbul Ataşehir'de 22 katlı sitenin 20. katındaki odasında oyun oynayan 2 yaşındaki kız çocuğu Zeynep Elemek pencereden düşerek ağır yaralandı. Küçük kız kaldırıldığı hastanede vefat etti.

Olay, Atatürk Mahallesinde bulunan 22 katlı lüks bir sitede yaşandı.

İddialara göre sitenin 20. katındaki dairede anne Aslı Elemek temizlik yaptığı sırada 2 yaşındaki kızı Zeynep Elemek odada oyun oynuyordu.

Bu sırada küçük çocuk henüz bilinmeyen bir nedenle penceresinden aşağıda bulunan yeşillik alana düşerek ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

HASTANEDE VEFAT ETTİ

Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralı çocuğu alarak ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. 2 yaşındaki kız çocuğu burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Ataşehir'de korkunç ölüm! Minik Zeynep 20. kattan düştü...

Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. Küçük Zeynep için Eyüp Sultan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene anne ve babasının yanı sıra çok sayıda akrabası katıldı. Acılı anne, kızının tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü.

Ataşehir'de korkunç ölüm! Minik Zeynep 20. kattan düştü... - Resim : 2

Küçük Zeynep'in dedelerinin ve bazı yakınlarının ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Düzenlenen cenaze töreninin ardından küçük kızın cenazesi defnedilmek üzere Eyüp Mezarlığına götürüldü. Çiftin başka çocukları olmadığı ve baba Cem Elemek'in bir temizlik şirketinde müdür olduğu öğrenildi.

 

Ataşehir'de korkunç ölüm! Minik Zeynep 20. kattan düştü... ile ilgili etiketler Ataşehir polis Hastane Eyüpsultan cenaze
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.