Ataşehir Belediyesi'nde rüşvet görüntüleri çıktı: Bir balya parayı çekmecesine koydu

Daha önce ihaleye fesat karıştırmak suçlamasıyla operasyon düzenlenen Ataşehir Belediyesi'nden yeni bir skandal çıktı. Belediyenin Ruhsat ve Denetim Müdürü Servet Ön'ün rüşvet aldığı öne sürülen görüntüler ortaya çıktı. Öz'ün bir balya parayı çekmecesine koyduğu görülüyor.

Geçtiğimiz aylarda 'ihaleye fesat karıştırmak' ve 'resmi belgede sahtecilik' operasyonu düzenlenen CHP'li Ataşehir Belediyesi'nde yeni bir yolsuzluk skandalı ifşa oldu.

Takvim'de yer alan habere göre, belediyenin Ruhsat ve Denetim Müdürü Servet Ön'ün rüşvet aldığı iddia edildi. Görüntülerde odasında iki kişiyle görüşen Servet Ön'ün önünde oturan kişiden aldığı bir balya parayı alarak çekmecesine koyduğu görülüyor.

BAŞKAN BATTAL İLGEZDİ GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILMIŞTI

İçişleri Bakanlığından, hakkında mülkiye müfettişlerince düzenlenen raporlar ile adli mercilerce yürütülen soruşturma ve kovuşturmalar sebebiyle Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin görevden uzaklaştırılmıştı. 8 Aralık 2017 tarihinde görevden uzaklaştırılan Battal İlgezdi, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen yerel seçimlerde yeniden Ataşehir Belediye Başkanı seçildi.

Ataşehir Belediyesi'nde rüşvet görüntüleri çıktı: Bir balya parayı çekmecesine koydu ile ilgili etiketler Ataşehir Rüşvet para
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.