Ataol Behramoğlu’nun eşinden CHP'li Özkoç'a şok cevap

Paylaşımında 'Cenab-Allah' ifadesini kullanan CHP'li Özkoç Twitter'da linç yedi. Daha sonra oklar kendisini eleştirenlerden şair Ataol Behramoğlu'nun eşine döndü.

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engiz Özkoç sosyal medya hesabından, “At izi it izine karıştı Cenab'ı- Allah sonumuzu hayreylesin” paylaşımını yaptı. Birçok twitter kullanıcısı Özkoç’un tweetinde, “Cenab'ı- Allah” ifadesini kullanmasını eleştirdi.

Ataol Behramoğlu’nun eşinden CHP'li Özkoç'a şok cevap

Tepki gösterenlerden biri de şair Ataol Behramoğlu’nun eşi Hülya Behramoğlu’ydu. Özkoç’un tweetini alıntılayan kendisi de çocuk masalları yazarı olan Behramoğlu, “Cenabı- allah dediğiniz de bitti iş” dedi. Bununla da yetinmeyen Behramoğlu, “Kimiz biz ya hu? Cenab-ı allahın kulları mı, yoksa, Laik ve özgür bir ülkenin vatandaşları mı?” diye eleştirilerini devam ettirdi. Behramoğlu’nun ifadelerini hadsizlik olarak değerlendiren birçok kullanıcının tepkisi üzerine Behramoğlu ikinci tweetini sildi ancak diğer kullanıcılarla polemiği sürdürdü.  

Ataol Behramoğlu’nun eşinden CHP'li Özkoç'a şok cevap - Resim : 2

Ataol Behramoğlu’nun eşinden CHP'li Özkoç'a şok cevap ile ilgili etiketler Engin Özkoç CHP ataol behramoğlu hülya behramoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.