Atalanta'ya 1 puanı getiren gol Merih Demiral'dan geldi

İtalya Serie A'nın 6'ıncı haftasında Atalanta, konuk ettiği Cremonese ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi takımda forma giyen milli futbolcu Merih Demiral, 74'üncü dakikada takımının tek golüne imza attı.

Atalanta, İtalya Serie A 6'ncı hafta mücadelesinde Cremonese ekibini ağırladı. Atalanta'da 90 dakika forma giyen milli oyuncu Merih Demiral, 74'üncü dakikada attığı kafa golü ile skoru 1-0'a getirdi.

Bu golden 4 dakika sonra ise konuk takımdan Emanuele Valeri skoru 1-1'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca, iki takım da sahadan 1 puanla ayrıldı.

Bu sonuçla ligdeki 2'nci beraberliğini alan Atalanta, 7'nci haftada 18 Eylül Pazar günü deplasmanda Roma ile karşı karşıya gelecek.

Atalanta'ya 1 puanı getiren gol Merih Demiral'dan geldi ile ilgili etiketler Merih Demiral atalanta Cremonese italya serie a
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.