Atalanta'dan Merih Demiral yatırımı

Milli stoper Merih Demiral, kiralık olarak Atalanta kadrosuna katıldı. 23 yaşındaki savunma oyuncusunun satın alma opsiyonu 30 milyon Euro olarak belirlendi.

     İtalya Ligi Serie A'da oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanan Atalanta, milli futbolcu Merih Demiral'ı satın alma opsiyonuyla kiraladı. İtalyan kulübünden yapılan açıklamada, milli stoperin satın alma opiyonunun 30 milyon Euro olduğu belirtildi.

     İtalya kariyerine 2019'un başında Sassuolo'da adım atan Merih Demiral, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmiş ve yarım devre oynadıktan sonra İtalyan devi Juventus'a 18 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. 

     Torino ekibinde 2 sezon boyunca ter döken ve 32 karşılaşmaya çıkan Demiral, 1 de gol attı. Chiellini ve Bonucci gibi tecribeli isimlerle birlikte Rugani ve De Ligt gibi genç yıldızlarla da forma rekabetine giren Demiral, Juventus'un yeni Teknik Direktörü Massimiliano Allegri'nin de onay vermesiyle Atalanta kadrosuna katıldı.

DOMİNO ETKİSi

     Merih Demiral'ın kadroya katılması ile birlikte Atalanta da savunma oyuncusu Christian Romero'yu İngiliz ekibi Totttenham'a gönderdi. 23 yaşındaki savunma oyuncusunun transferi 55 milyon Euro karşılığında gerçekleşirken, 5 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı

 

 

 

Atalanta'dan Merih Demiral yatırımı ile ilgili etiketler Merih Demiral Juventus atalanta
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.