Atalanta'dan Beşiktaşlı futbolculara yakın takip... Emirhan İlkhan onların da dikkatini çekti

Serie A ekiplerinden Atalanta, Beşiktaş’tan üç futboluyu takibe aldı... Bergamo ekibinin yönetimi, siyah beyazlı takımdan Rachid Ghezzal, Cyle Larin ve Emirhan İlkhan’ı izlemek üzere scout’larını İstanbul’a gönderdi. Öte yandan, sakatlık geçiren Ghezzal, tedavisi için İstanbul'a gönderildi.

Atalanta, Beşiktaş'tan Rachid Ghezzal, Cyle Larin ve Emirhan İlkhan’ı yakın takibe aldı.

Hürriyet'in haberine göre; "İtalyan Kulübü, Beşiktaş’ı izlemek üzere scout’larını İstanbul’a gönderdi. Daha önce Fenerbahçe-Beşiktaş maçını takip ettiren Atalanta, siyah beyazlıların Antalyaspor’la oynayacağı karşılaşmayı izlemeleri için scout’larını İstanbul’a gönderdi. İtalyanlar, Beşiktaş’ın Kanadalı hücumcusu Larin, Süper Lig’in asist kralı Rachid Ghezzal ve genç yıldız Emirhan İlkhan’ı detaylı şekilde mercek altına alacak."

Merih Demiral' forma giydiği Atalanta, Serie A’da 4. sırada ve UEFA Şampiyonlar Ligi potasına bu sezon da girme mücadelesi veriyor.

GHEZZAL SAKATLANDI

Cezayirli yıldız Ghezzal, Antalya kampında sakatlandı. Sağlık ekibinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı.

"Sağ kalçasında ağrı şikayeti bulunan futbolcumuz Rachid Ghezzal’ın yapılan değerlendirmesinde, sağ kalça ekleminde sıkışma sendromuna bağlı kapsüller zorlanma tespit edilmiştir.

Sağlık ekibimiz tarafından tedavisine İstanbul’da devam edilmesi planlanan Rachid Ghezzal, Futbol A Takımımızın Antalya kampından ayrılmıştır."

Atalanta'dan Beşiktaşlı futbolculara yakın takip... Emirhan İlkhan onların da dikkatini çekti ile ilgili etiketler Beşiktaş Emirhan İlkhan cyle larin rachid ghezzal
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.