Atalanta - Villarreal maçı neden ertelendi?

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Atalanta ile Villarreal'in karşılaşacağı mücadele, yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Devler Ligi'nde gruptan çıkma mücadelesi veren Atalanta ile Villarreal'in İtalya'da oynayacağı maç, yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi. Avrupa kupalarında İtalyan takımlarına konuk olduğu sekiz maçın sadece birini kazanabilen Villarreal, tek galibiyetini son ziyaretinde Roma'yı 1-0 mağlup ederek aldı.

Şampiyonlar Ligi tarihinde grupların ilk üç maç haftasında ortalama 0.89 puan toplayan Atalanta, son üç maçlardan ortalama 2 puan çıkarıyor. Şampiyonlar Ligi tarihinde 20+ maça çıkan takımlar arasında oynadığı karşılaşmalar ortalama en fazla gole sahne olan takım Atalanta. Deplasmanda oynadığı son Şampiyonlar Ligi maçında Young Boys'u 4-1 mağlup eden Villarreal, turnuva tarihinde üst üste iki dış saha galibiyeti alamadı.

Atalanta - Villarreal maçı ileri bir tarihe ertelendi

Şampiyonlar Ligi'nde görev yaptığı son iki maçta da gol atan Duván Zapata, Atalanta tarihinde üst üste üç karşılaşmada fileleri havalandıran ilk oyuncu olmak istiyor.

Turnuva tarihinde bunu başaran tek Kolombiyalı oyuncu ise Radamel Falcao. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Villarreal'den daha fazla gole sebep olan hata yapan tek takım Porto. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde en fazla oyuncusu gol atan üç takımdan biri Atalanta.

 

Atalanta - Villarreal maçı neden ertelendi? ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi atalanta Villarreal UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.