Ferland Mendy Real Madrid'i tura yaklaştırdı

Real Madrid 11 eksikle gittiği Atalanta deplasmanında kazanmayı başardı... Fransız sol bek Ferland Mendy'nin damga vurduğu maçı 1-0 kazanan İspanyol devi, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında avantajı cebine koydu.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu ilk maçları tamamlandı. Atalanta'ya konuk olan Real Madrid, 11 ekiskle gittiği Bergamo deplasmanından avantajlı skorla dönmesini bildi. Maça damgasını vuran isim, Fransız sol bek Ferland Mendy oldu.

25 yaşındaki futbolcu, 17'de gelişen organize atakta müthiş bir driplingle Atalanta ceza sahasına girerken Remo Freuler tarafından düşürüldü. Maçın Alman hakemi Tobias Stieler, İsviçreli orta sahaya kırmızı kartını gösterdi. İtalyan ekibini 10 kişi bırakan Mendy, 86'da attığı nefis golle maçı takımına kazandıran isim oldu: 0-1. 

İspanya'nın Marca gazetesi bugünkü sayısında Ferland Mendy'yi manşet yaptı.

Ferland Mendy Real Madrid'i tura yaklaştırdı

Devler Ligi'ni en çok kazanan takım konumundaki İspanyol devi başta kaptan Sergio Ramos olmak üzere Marcelo, Benzema, Hazard, Carvajal, Valverde, Odriazola, Rodrygo ve Militao gibi yıldızlarından yararlanamadığı maçta Mendy'nin müthiş katkısıyla evine mutlu döndü.

2018 yazında Olimpik Lyon'dan 48 milyon euro bonservisle transfer edilen Fransız yıldız bu sezon Devler Ligi'nde ilk golünü attı. Real Madrid'in bir diğer Fransız futbolcusu Raphael Varane ise dün akşam 350. maçına çıktı. 70 milyon euroluk stoper 2011 yazından beri Real Madrid forması giyiyor.

Ferland Mendy Real Madrid'i tura yaklaştırdı - Resim : 2

Geçen sezon çeyrek final oynayarak dikkatleri üzerine çeken Atalanta, bu sezon da Liverpool ve Ajax'ın olduğu gruptan çıkmayı başarmıştı. Serie A ekibi son 16 turunda karşısında Real Madrid'i buldu. Son 10 günde Napoli'yi hem ligde hem Kupa'da mağlup eden Gianpaolo Gasperini'nin ekibi bu 2 maçta 7 gol atarak ne kadar formda olduğunu göstermişti ancak Real Madrid maçında erken 10 kişi kalmak tüm planları bozdu.

Ferland Mendy Real Madrid'i tura yaklaştırdı ile ilgili etiketler Real Madrid atalanta UEFA Şampiyonlar Ligi Ferland Mendy Raphael Varane
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.