5 gollü maçta gülen taraf Merih Demiral'lı Atalanta oldu! Taraftardan anlamlı pankart..

UEFA Avrupa Ligi Son 16 turunda turnuvanın iki önemli favorisi karşı karşıya geldi. Merih Demiral'ı kadrosunda bulunduran Atalanta, ilk maçtan sahasında ağırladığı Bayer Leverkusen'i 3-2 mağlup ederek avantajı cebine koydu.

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Atalanta ile Bayer Leverkusen karşı karşıya geldi.  Gewiss Stadyumu'ndaki mücadeleyi Sırp Futbol Fedarasyonu'ndan Srđan Jovanović yönetti.

Maçın açılışını Charles Aranguiz'le Bayer Leverkusen Yaptı. Bu gole 23. dakikada Malinovsky ile cevap veren Atalanta, Muriel'in 25 ve 49. dakikalarda attığı gollerle farkı ikiye çıkardı. Maçta son sözü ise Leverkusenli Diaby 63. dakikada söyledi. Bu skorla Atalanta, tur için önemli bir avantajı cebine koydu. 

 

ATALANTA TARAFTARINDAN ANLAMLI PANKART

Öte yandan Atalanta taraftarı, anlamlı bir pankartla maça damgasını vurdu. Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşa atıfta bulunan taraftarlar, Rus Mirançuk ve Ukraynalı Malinovsky'nin el ele olduğu bir pankartla yaşanan olayları protesto etti.

Son maçında ligde Roma'ya 1-0 mağlup olan Atalanta bir önceki turda Yunan temsilcisi Olympiakos'u 2-1 ve 3-0'lık sonuçlarla kupanın dışına itmişti. 

Bir önceki lig maçında lig lideri Bayern Münih'le 0-0 berabere kalan konuk ekip Leverkusen ise grubunu lider tamamlayarak doğrudan son 16 turuna katılmaya hak kazanmıştı.

 

5 gollü maçta gülen taraf Merih Demiral'lı Atalanta oldu! Taraftardan anlamlı pankart.. ile ilgili etiketler canlı izle Bayer Leverkusen Merih Demiral UEFA Avrupa Ligi atalanta Exxen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.