Atakan Üner'in sol diz yan bağları koptu

Beşiktaş, Cenk Tosun ve Ajdin Hasic'in ağır sakatlıklarından sonra Ümraniyespor'a kiralık verdiği Atakan Üner'den gelen sakatlık haberiyle sarsıldı. Genç futbolcunun dün oynanan Boluspor maçında sakatlandığı ve sol diz yan bağlarının koptuğu öğrenildi.

Beşiktaş'ın bu yaz Altınordu'dan transfer edip devre arasında Ümraniyespor'a kiraladığı 21 yaşındaki kanat oyuncusu Atakan Üner'in sol diz yan bağları koptu. Sezonu kapatan genç futbolcunun en az 6 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Cenk Tosun ve Ajdin Hasic'in ağır sakatlıklarıyla sarsılan Beşiktaş bu sezon 3. kez bağ kopması haberiyle karşı karşıya kaldı. Yarın ameliyat edilecek olan Atakan'ın, Dorukhan'ın daha önce yaşadığı sakatlığa benzer bir sakatlık yaşadığı ve tedavi süresinin 6 ayı geçebileceği öğrenildi. 

Ümraniyespor formasıyla 12 maça çıkan Atakan 1 gol, 1 asistlik skor katkısı sağlamıştı.

Atakan Üner'in sol diz yan bağları koptu

Atakan Üner'in sol diz yan bağları koptu ile ilgili etiketler Beşiktaş Atakan Üner ümraniyespor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.