Atacan: UFO İstanbul üzerinde durdu

İzmir ve bugün Marmara Denizi’nde meydana gelen depremler sonrası gözler yine UFO senaryolarına çevrildi. Orion UFO ve Dünya Dışı Varlıkları Araştırma Merkezi Başkanı Kuzey Atacan SuperHaber’e Marmara Denizi üzerinde çektiği UFO’yu anlattı.İşte Kuzey Atacan’ın anlattığı Marmara Denizi ve İstanbul üzerindeki ilginç UFO raporu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Orion UFO ve Dünya Dışı Varlıkları Araştırma Merkezi Başkanı Kuzey Atacan 4 Ekim'de yaşadığını iddia ettiği gizemli olayları şu şekilde anlattı;

''Akşam mesaisi için iş yerimizdeydik. Ben saat 21:18 civarı bulunduğum binanın terasına çıktım. Amacım hem gökyüzünü ve yağmurun yağışını izlemekti. O sırada hava oldukça bulutlu ve kapalıydı. Görüş açısı pek yoktu. Birden gözlerim sebepsiz bir noktaya kilitlendi. Sanki o noktada bir şey varmışcasına 2 dakika kadar oraya baktım. O anda bulutların arasında gölgemsi birşeyin hareket ettiğini farkettim. Çok net değildi ama silüeti belliydi. Küreye benzeyen bir form karşımda kendi etrafında takla atar gibi çeşitli hareketler yapıyordu.

''UÇAN DAİRE İSTANBUL ÜZERİNDE DURDU''

Hemen arkadaşımı aradım ve yanıma çağırdım. Oda benimle beraber aynı noktaya odaklandı ve cismi farketti. İşte olduğumuz için yanımızda iyi bir el kamerası yoktu. Biz de o an elimizde bulunan imkanlar dahilinde cep telefonum ile çekim yapmaya başladık. Mesafenin uzaklığı hava şartları cismi çok net görmemize engel olsa da mümkün olduğunca ana hatlarını tanımlayacak kadar görüntü alabildik.

“UFO KENDİNİ AÇIKÇA GÖSTERDİ!”

Cisim siyah gölgemsi formunu değiştirip yerini daha net bir küreye bıraktı. Havada asılı duran bir kalkan misali gözüküyordu. Bir süre görüntüyü kaydettikten sonra cisim 3. bir hal alarak ışıklı forma geçiş yaptı. Oldukça parlak ve bulunduğu noktadaki şehir ışıklarına oranla büyük bir cisimdi. Çekim yapmaya devam etim. Detay vermek ve referans noktası alabilmek adına çevreyi de kayıda aldım. Arada uzaklaştırıp zoom yaparak nesnin boyutunu ve hareketliliğini tespit ettim.

Atacan: UFO İstanbul üzerinde durdu

“TELEFONUMUZA MÜDAHALE EDEREK KİLİTLEDİLER!”

İşin asıl ilginç yanı ise bundan sonra başladı. Saatler 22:00 civarını gösteriyordu. Görüntüyü hemen dostlarımla yakınlarımla paylaşmak istedim. Terastan indiğimizde telefonuma adeta birileri tarafından engellenmeye kontrol edilmeye başlandı. Telefonum yeni ve oldukça üst bir model olmasına rağmen olmadık yere kendi kendine açılıp kapanmaya, kendi kendine tuşlara basmaya başladı. 10'a yakın reset atmama rağmen tam düzeldi derken kilitlenmeye başladı. Biraz düzelir gibi olduğunda görüntüyü sosyal medya ile paylaşmaya çalıştım bu kezde sosyal medyaya bırakın girmeyi verileriniz kilitlenmiştir ibarelerini almaya başladım.

“GÖRSELLERİ PAYLAŞAMADIK!”

Arkadaşım en yakın canlı şahidimdir. O arada 20 ye yakın görsel akatarımı denemesi yaptım ama hiç birinden sonuç alamadım. Ayrıca renkli olan görüntü kayıdının da renginin siyah beyazsı bir moda geçtiğini farkettik. Bunca şey tesadüf olamazdı. Birileri yada bir şey adeta görselleri paylaşmamızı istemiyorcasına cihazıma müdahale ediyordu. Onca yol denememe rağmen sonuç alamayınca bir başka telefondan ekran görüntüsü alarak görseli paylaşmaya çalıştım. Saat 23:00 ü gösterdiğinde ise telefonum aniden normale dönümüştü hiçbir sorun vermiyordu. Bende elde ettiğim bu görselleri kısa kısa sizlerle olabildiğince net biçimde paylaşmaya çalıştım.

BİRİLERİ BİZİ NEDEN GÖZETLİYOR?”

Bilindiği üzere UFOların manyetik alanlarından dolayı o bölgede bulunan cisimler etkilenmekte, arıza yapmakta ve kontrollerini yitirmektedirler. Bunun dünyada sayısız örneği mevcut. Bu literatüre girmiş tipik bir ufo gözlemi sonucudur. Bunun dışında cismin kaybolması ile telefonumun yeniden normale dönmesi bunun açık bir işaretidir.

“AYNI ANDA ONLARCA UFO MARMARA ÜZERİNDEYDİ!”

Ayrıca bu son birkaç gün içerisinde ben ve ekip arkadaşlarım sayısız UFO gözlemi ve görseli almaktayız. Sadece dün geceye ait biribirinden farklı noktalardan bir çok ihbar ve UFO videosu geldi. Yakın zamanda yaşanan savaş durumları, ülkeleri etkileyen seçimler ve iktidar mücadeleleri, covid 19 salgını, peşpeşe gelen felaketler kaldıki bundan 2 gün önce istanbul ve marmara civarında yaşanan ufak çaplı tektonik hareketlilik bu varlıkların yada cisimlerin bu bölgeye odaklanmasını sağlamış olabilir.

Atacan: UFO İstanbul üzerinde durdu ile ilgili etiketler İstanbul UFO kuzey atacan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.