Ata Demirer'in eski sevgilisiydi... Estetik yaptıran Aslı Turanlı bambaşka biri oldu!

49 yaşındaki ünlü komedyen Komedyen Ata Demirer ile yaşadığı aşkla adını duyuran 27 yaşındaki Aslı Turanlı, yüzündeki değişimle görenleri şoke etti. Son haliyle bambaşka birine dönüşen ve bir dizi estetik operasyon geçiren Turanlı’nın dudaklarını şişirttiği, çenesine dolgu yaptırdığı ve yuvarlak olan yüz hattını incelttiği iddia edildi.

Geçtiğimiz Şubat ayında Ata Demirer ile yaşadığı bir aylık aşkla ismini duyuran Aslı Turanlı'nın, estetik yaptırdığı iddia edildi.


YÜZÜNDEKİ DEĞİŞİM DİKKAT ÇEKTİ

Sunucu Aslı Turanlı, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımlarla takipçilerini şoke etti. Yüzündeki değişimle şaşırtan Turanlı’nın estetik operasyon geçirdiği iddia edildi.

Turanlı’nın dudaklarını şişirttiği, çenesine dolgu yaptırdığı ve yuvarlak olan yüz hattını incelttiği görüldü.

İşte o çok konuşulan fotoğraf...

Ata Demirer'in eski sevgilisiydi... Estetik yaptıran Aslı Turanlı bambaşka biri oldu!



27 yaşındaki isim, Bozcaada'da yaşayan kendisinden 20 yaş büyük Ata Demirer'le sürpriz aşkı son bulunca kayıplara karışmıştı.


ATA DEMİRER'İN DE SON HALİ GÖRENLERİ ŞAŞIRTTI

Tatilini Çanakkale'de geçiren komedyen Ata Demirer'in son halini sosyal medya hesabından paylaştı. 49 yaşındaki komedyenin bir hayli kilo verdiğini görenler, paylaşımı yorum yağmuruna tuttu.

Ata Demirer'in eski sevgilisiydi... Estetik yaptıran Aslı Turanlı bambaşka biri oldu! - Resim : 2

Demirer, her yaz olduğu gibi bu yıl da tatilini Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde geçiriyor. Zaman zaman Bozcaada'dan paylaşımlar yapan Demirer'in Instagram'da paylaştığı son fotoğrafında ise bir detay gözlerden kaçmadı. Ünlü komedyenin fotoğrafı büyük ilgi gördü.

 

Ata Demirer'in eski sevgilisiydi... Estetik yaptıran Aslı Turanlı bambaşka biri oldu! ile ilgili etiketler Aslı Turanlı Ata Demirer estetik estetik operasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.