Ata Demirer yeni bir aşka mı yelken açtı? Survivor yarışmacısıyla fotoğrafı ortaya çıktı

Bu yıl da yaz aylarını Bozcaada'daki yazlığında geçirerek geleneği bozmayan 49 yaşındaki ünlü komedyan Ata Demirer, geçtiğimiz günlerde talihsiz bir kaza geçirmiş ve yeni sinema projesi “Bursa Bülbülü”nün çekimlerini ertelemek zorunda kalmıştı. Ayağından operasyon geçiren Ata Demirer'in, eski 'Survivor' yarışmacısıyla aşk yaşadığı iddia edildi...

Bozcada'daki evinde talihsiz bir kaza atlatan ve yaşanan kazanın ardından ayağından operasyon geçirince yeni projesi Bursa Bülbülü filminin çekimlerini de askıya almak zorunda kalan Ata Demirer'in iki sene önce 'Survivor Türkiye-Yunanistan' yarışmacılarından Julieta Kitrinou ile aşk yaşadığı iddia edildi.


YUNAN GÜZELLE EVİNDE BULUŞTU

Snob Magazin'de yer alan habere göre; 49 yaşındaki komedyenin, model, aktris, 100 metre koşu şampiyonu ve Hios adasında turizmcilik yapan Yunan güzel Julieta Kitrinou ile evinde buluşması kafaları karıştırdı.

Ata Demirer yeni bir aşka mı yelken açtı? Survivor yarışmacısıyla fotoğrafı ortaya çıktı

DEMİRER'İ GÖRMEK İÇİN İSTANBUL'A GELDİ

Kitrinou'nun merdivenden düştüğü için ayağı alçıya anılan Demirer'i görmek için İstanbul'a geldiği öğrenildi. Adı son olarak Aslı Turanlı'yla anılan Demirer'in, modelle evindeki fotoğraf ortaya çıktı.

Ata Demirer yeni bir aşka mı yelken açtı? Survivor yarışmacısıyla fotoğrafı ortaya çıktı

 

Kitrinou, komedyenin evinden çektirdiği manzaralı karesini de sosyal medya hesaplarından yayınladı. Model, bir dönem İstanbul'da yaşamıştı.

 

Ata Demirer yeni bir aşka mı yelken açtı? Survivor yarışmacısıyla fotoğrafı ortaya çıktı ile ilgili etiketler Ata Demirer Survivor Julieta Kitrinou
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.