ATA AÖF yaz okulu 2020 kaç ders alınır?

ATA AÖF yaz okulu kayıtları ne zaman başlayacak? 2020 ATA AÖF yaz okulunda kaç ders alınabileceğini öğrenciler merak etmeye başladı.

Sınav sonuçlarının açıklanmasından sonra ATA AÖF yaz okulu kayıtlarının ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. 2020 ATA AÖF yaz okulunda kaç ders alınabileceği hakkında da araştırmalar başladı.

ATA AÖF öğrencileri 2020 yaz okulu hakkında detaylı bilgilere ulaşmaya çalışıyor. Final sınavlarının hemen ardından bütünleme sınavları yapıldığı şu anlarda açıköğretim fakültesi öğrencilerinin kafası iyice karıştı. Bütünleme sınavlarında başarı sağlayamayan öğrencilerde yaz okulu kayıtlarını merak etmeye başladı.

ATA AÖF YAZ OKULU AÇILACAK MI KAÇ DERS ALINIYOR 2020

ATA AÖF final sınavları geçtiğimiz günler içerisinde gerçekleştirildi. Bütünleme sınavından kalan öğrenciler ayrıca bir daha ki sene bu derslerden sorumlu olmayarak yaz okulunun başlamasını istiyor. Atatürk Üniversitesi Rektörü Ömer Çomaklı konuya ilişkin bir duyuru da bulunarak yaz okulu hakkında detaylı bilgilerin önümüzdeki günlerde açıklanacağını duyurmuştu.

ATA AÖF yaz okulu 2020 kaç ders alınır? ile ilgili etiketler AÖF ata yaz okulu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.