At sahipleri boykot etti, yarışlar koşulamadı!

Elazığ Hipodromu'nda bugün koşulması gereken at yarışları, at sahiplerinin boykotu yüzünden yapılamıyor. Boykotun nedeni ise Elazığ'da, sadece haftada 1 kez yarış yapılıyor olması.

TJK'nın programına göre Elazığ Hipodromu’nda bugün 9 koşu yapılması gerekiyor. Ancak koşulara kayıt yaptıran 125 atın sahipleri ortak karar alarak, yarışları boykot etti. Boykotun gerekçesi ise Elazığ Hipodromu’nda haftada sadece 1 gün yarış koşuluyor olması. At sahipleri bu yarış sayılarının 2-3 güne çıkarılmasını talep ediyor.

Bugün saat 14.00’ten itibaren 30 dakika arayla yapılması gereken 3 yarış koşulamadı.

Ceza Yönetmeliği’ne göre boykot eylemi yapan at sahiplerine 870 TL para cezasının yanı sıra, 90 gün men ve 30 gün süreyle sahibi olduğu bütün atlara koşulara katılmaktan yasaklama cezası gelebilir.

Kaynak: Yarış Dergisi

At sahipleri boykot etti, yarışlar koşulamadı! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.