Asya piyasalarının açılmasıyla gram altın tırmanışta! İşte Kapalıçarşı'da 28 Şubat çeyrek altının yeni fiyatı!

Asya piyasalarının açılmasıyla birlikte altın fiyatları yeniden yükseliş trendine girdi. Pazartesi gecesinde serbest piyasanın açılmasına az bir zaman kala gram altın 854 TL, çeyrek altın ise 1373 TL’den işlem gördü. İşte Kapalıçarşı’da 28 Şubat güncel altın fiyatları…

Haftanın ilk günü olan Pazartesi gününde Asya piyasalarının açılması sonrasında altın fiyatlarında hareketlilik başladı. ABD Ticaret Bakanlığı tarafından son olarak Cuma günü yapılan açıklamada Rusya’nın askeri kabiliyetlerini daha da sürdürebilmesi adına ihtiyaç duyduğu teknolojilere ve diğer öğelere de olan erişimi engelleyecek bir dizi kısıtlama getirildiği duyulması merkez piyasaları etkilemişti.

Serbest piyasanın açılmasına az bir zaman kala gram altın 854 TL, çeyrek altın 1373 TL, yarım altın 2746 TL, tam altın 5493 TL ve Cumhuriyet altını da 5650 TL’den işlem gördü.

altın fiyatları

İşte Kapalıçarşı’da 28 Şubat Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 854 TL
Çeyrek altın: 1373 TL
Yarım altın: 2746 TL
Tam altın: 5493 TL
Cumhuriyet altını: 5650 TL

Asya piyasalarının açılmasıyla gram altın tırmanışta! İşte Kapalıçarşı'da 28 Şubat çeyrek altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları Asya piyasaları serbest piyasa gram altın çeyrek altın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.