Asya piyasalarında gram altından tarihi zirve! İşte Kapalıçarşı'da 10 Nisan çeyrek altının yeni fiyatı!

Asya piyasaları öncesinde altın fiyatlarında nasıl bir gelişme yaşanacağı yatırımcılar tarafından merak edilmekte. 14 Nisan’da gerçekleşecek olan Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK) toplantısından çıkacak olan kararda önem kazanacak. Pazar sabahında serbest piyasada gram altın 923 TL, çeyrek altın ise 1519 TL’den işlem görmekte. İşte, Kapalıçarşı’da 10 Nisan güncel altın fiyatları…

Asya piyasaları öncesinde altın fiyatlarında hareketlilik yaşanmasına bekleniyor. Önümüzdeki hafta içinde 14 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek olan Merkez Bankası Para Politikası Kurulu (PPK) sonrasında politika faizi büyük önem kazanıyor.

Asya piyasalarının hemen öncesinde 10 Nisan Pazar sabahında serbest piyasada; gram altın 923 TL, çeyrek altın 1519 TL, yarım altın 3042 TL, tam altın 6057 TL ve Cumhuriyet altını da 6205 TL’den işlem görüyor.

Asya piyasalarında gram altından tarihi zirve! İşte Kapalıçarşı'da 10 Nisan çeyrek altının yeni fiyatı!

İşte Kapalıçarşı’da 10 Nisan Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 923 TL
Çeyrek altın: 1519 TL
Yarım altın: 3042 TL
Tam altın: 6057 TL
Cumhuriyet altını: 6205 TL

Asya piyasalarında gram altından tarihi zirve! İşte Kapalıçarşı'da 10 Nisan çeyrek altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.