Asya piyasalarında gram altın sert çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 4 Nisan çeyrek altının yeni fiyatı

Pazartesi ilk saatlerde Asya piyasalarının açılmasıyla birlikte yeni haftada altın fiyatları hareketlilik kazandı. Zelenski ile Putin’in önümüzdeki haftada İstanbul ya da Ankara’da yapacakları görüşme Ukrayna Rusya savaşını sonlandırabilir. İşte, Kapalıçarşı’da 4 Nisan güncel altın fiyatları…

Asya piyasalarının açılmasıyla beraber altın fiyatları, yatırımcılar ve uzmanlar tarafından bir kez daha takibe alındı. Borsa İstanbul’un kapandığı Cuma gününde düşük seviyede devam eden altın fiyatları, Asya piyasalarına da çakılarak başladı.

Zelenski ile Putin’in önümüzdeki hafta içerisinde Ankara veya İstanbul’da bir görüşmede bir araya gelecekleri haberi piyasalara olumlu etkiler bırakırken Ukrayna ile Rusya arasındaki savaşın sonlandırılması içinde devam adımlar atılmış olacak.

4 Nisan Pazartesi ilk saatlerde serbest piyasada; gram altın 909 TL, çeyrek altın 1498 TL, yarım altın 3001 TL, tam altın 5974 TL, Cumhuriyet altını 6120 TL, ATA altın ise 6117 TL’den alıcı buluyor.

Asya piyasalarında gram altın sert çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 4 Nisan çeyrek altının yeni fiyatı

İşte 4 Nisan Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 909 TL
Çeyrek altın: 1498 TL
Yarım altın: 3001 TL
Tam altın: 5974 TL
Cumhuriyet altını: 6120 TL
ATA altın: 6117 TL

Asya piyasalarında gram altın sert çakıldı! İşte Kapalıçarşı'da 4 Nisan çeyrek altının yeni fiyatı ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.